Горещи новини

Петиция за подкрепа на Милена Славова в битката ѝ срещу „розовите“

Петиция за подкрепа на Милена Славова в битката ѝ срещу "розовите"

Тръгна петиция в подкрепа на Милена Славова видя Ко4. Известната певица е тормозена от едно общество, което на всяка цена държи да се чува мнението му и да бъде толерирано по всевъзможни начини. В противен случай – съд! И дума не може да се каже срещу него в социалните мрежи.

Вече се разделихме с няколко наши страници във Фейсбук, защото не се търпят шегите за гейове, дори вицът да има съвсем друг смисъл.

На 13 септември Върховният административен съд ще заседава по делото срещу Милена Славова, съдена от общността на “розовите фашисти” за дискриминация. Всичко започна през 2021 година, когато рокаджийката публикува пост в социалните мрежи.

„Сигурна съм, че НЕ ПОДКРЕПЯМ ГЕЙ ПАРАДИТЕ! Горко на нормалните хора, задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци.“

Последваха жестоки обиди и заплахи за побой, че дори и закани за убийства по най-садистичен начин. Ние сме тук, защото сме твърдо зад Милена и не само, защото всеки път пеем “Истина” с пълно гърло. Тук сме, защото всичко трябва да си има граници и норми. А някои отдавна ги прекрачиха.

Събирането на подписи на хартия стартира в събота на един от най-големите мотосъбори в страната – този на Побит Камък, организиран от МСС „Калашниците“. Още там бяха събрани над 260 подписа! Ето какво гласи текстът, съпровождащ петицията:

„С настоящата петиция изразяваме своята подкрепа към рок-певицата Милена Славова по делото, заведено срещу нея за изказано лично мнение към видео, породено от непочтеното поведение, нецензурните знаци, оскверняването и поругаването на българското знаме по време на София прайд 2021 година:

Изразяваме гражданската си позиция като български граждани, като изрично заявяваме, че конституционните права и интереси на всеки български гражданин трябва да бъдат защитени и гарантирани от българския съд.

Недопустимо е всички ние, които искаме децата ни да растат в морална среда, да бъдем дискредитирани поради факта, че се противопоставяме на всяко нецензурно съдържание, което смеем да твърдим, че в една нормална държава, не бива да бъде толерирано.

Противопоставяме се на всяко съдържание в печатно или видео издание, което показва нецензурно и антиморално съдържание, което е заплаха за моралните ценности и интереси на нашите деца. Изразяваме гражданската си позиция при спазване на основните ни права и на основание чл. 41, връзка с чл. 39, ал. 2 от Конституцията на Република България, като молим Върховният административен съд да не допуска да бъдат нарушавани правата на българските граждани, както и конституционния ред в Република България.“

Петицията можете да подпишете ТУК

Твоят коментар

Be the first to comment on "Петиция за подкрепа на Милена Славова в битката ѝ срещу „розовите“"

Какво мислите?