Home » ЗДРАВЕ » Пиеш го 3 седмици и после действа цяла година! Работи по-добре от клизма!
Пиеш го 3 седмици и после действа цяла година

Пиеш го 3 седмици и после действа цяла година! Работи по-добре от клизма!

Това е цялостно прочистване на червата, което ни пази здрави!

Ако искате да сте здрави и да избегнете много тежки заболявания, задължително направете това прочистване на червата. То действа като клизма, че и по-добре от нея.

Прави се три седмици, а действието му е цяла година напред, разбра Ко4.

От векове се знае, че човек е това, което яде. За жалост в наши дни нямаме средствата, нито чистите продукти, за да заявим, че се храним пълноценно. Оттук червата ни се пълнят с всякакви токсини и нечистотии, които се пренасят бавно, но сигурно в целия организъм.

Затова ако досега не сте се погрижили за тялото си, направете го и то бързо. Ще бъдете благодарни, защото от здравето по-ценно няма. Плюс това въпросното прочистване на червата е едно от най-добрите.

Цялостно и основно, като тотално чисти чревната флора и ви прави нов човек.

Не на последно място ще кажем, че за разлика от гадната клизма, тази процедура е дори приятна. Приема се през устата и се прави в домашни условия като не струва никак скъпо.

Вземете си две лъжици за супа с ябълков оцет, една такава лъжица истински натурален мед и една лъжица вода. Добре е водата да бъде преварена или поне филтрирана през кана.

Повече от лесно е – просто смесвате тези три съставки и ги разбърквате, докато се разтворят и смесят изцяло. Това количество е за еднократна доза, която се приема всяка сутрин, само на празен стомах.

Ако пък не ви е удобно да правите сутрешен прием, то може да я взимате и вечер. Но задължително не трябва да вечеряте по-късно от 18 часа. Храните се в 18 часа, а преди лягане, отново на празен стомах, взимате напитката пише zajenata.bg.

Цялостно прочистване на червата без клизма

Това прочистване на червата продължава три пълни седмици. След което сами ще установите разликата в организма и здравословното си състояние преди и сега.

Наистина ставате различен човек и спокойно може да повторите тази процедура чак догодина. Който обаче иска да бъде абсолютен педант спрямо себе си, може да го прави и през половин година. Желаем успех!

Източник: Е-новини

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?