Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Пиленцата от Монако пак показаха лукс
Пиленцата от Монако пак показаха лукс

Пиленцата от Монако пак показаха лукс

Пловдивчаните Нина и Борислав Димитрови, по-известни като Пиленцата от Монако, бяха сред посетителите на яхтеното шоу в Монако за пета поредна година. Те успяха да се докоснат до луксозните плавателни съдове и да посетят с гид три от тях.

За три дни Порт Херкулес е домакин на Monaco Yacht Show (MYS), най-голямото международно изложение за яхти, организирано под патронажа на принц Албер II.

Като част от това грандиозно шоу, което се провежда от 1991 г. по инициатива на френския предприемач Морис Коен, над сто великолепни уникални суперяхти, създадени от най-големите корабостроители в света, са в Монако. А на насипите има щандове на различни търговски дружества, корабни брокери и други участници на пазара.

Пиленцата от МонакоИзложението в Монако е известно с ненадминатото качество на суперяхтите, които удивяват с размерите си. А всяка година поне четиридесет от стоте участващи яхти правят световна премиера. Средната дължина на ​съдовете е 50 метра, а дължината на корпусите на мегаяхтите надхвърля 100 метра.

През последните години посетителите все по-често виждат компании, предлагащи ултрапремиум продукти, тясно свързани с луксозния живот на собствениците на суперяхти, луксозни автомобили и мотоциклети, хеликоптери и частни самолети.

Monaco Yacht ShowТук заможните посетители могат да закупят или наемат една от разнообразните яхти и да се потопят в атмосфера на празник и блясък, типични за Княжество Монако.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?