Home » КЛЮКАРНИК » Пито – платено: Софи Маринова се разведе официално
Софи Маринова се разведе официално

Пито – платено: Софи Маринова се разведе официално

Бракът на Софи Маринова и Гринго е разтрогнат в края на юни от съда в Етрополе.

Решението трябва да излезе в началото на следващата седмица, научи КОЧ. Така, само след само 5 месеца брак, Софи и Гринго свалиха халките от ръцете си.

Твърди се, че айтозлията Тодор Давидов системно ѝ посягал, както и че счупената ръка на талантливата изпълнителка на „Стари рани“ е негово дело. Само преди дни тя най-накрая свали черния гипс от ръката си.

Софи Маринова се разведе официално

В последно време Маринова се появява и снима единствено в компанията на сина си Лоренцо, което подхрани съмненията, че тя и Гринго са разделени. Оказа се, че те не просто не си говорят, а междувременно са подали и документи за развод.

От години правилото за невъзможност за документална раздяла и разтрогване на брака пред съда преди да са изтекли поне 3 години от него не е в сила. Това е и причината магистратите толкова бързо да разведат Маринова, която ще носи оттук нататък моминската си фамилия.

Софи Маринова се разведе официално

Предстои да се разбере какво точно пише в съдебното решение и дали Гринго е поискал издръжка от вече бившата си съпруга, или кротко е подписал споразумението за развод без каквито и да е финансови клаузи.

Източник: show.blitz.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?