Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Плашещо слаба: Дъщерята на Румен Радев притесни анорексично тяло (СНИМКИ)
Плашещо слаба: Дъщерята на Румен Радев притесни анорексично тяло (СНИМКИ)

Плашещо слаба: Дъщерята на Румен Радев притесни анорексично тяло (СНИМКИ)

Няма как да остане незабелязана – дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, обича провокациите и не се страхува да ги отправя чрез публикациите си в социалните мрежи.

Още преди да завърши училище и да стане студентка в НАТФИЗ бе ясно, че Дарина е свободолюбива бунтарка, която няма намерение да се съобразява с очакванията на хората към нея.

Именно това й качество я прави толкова добра като актриса, а в това са единодушни всички, докоснали се до таланта й.

Сега младата красавица отново прикова погледите върху себе си, само че този път снимката, която пусна, стресна мнозина.

На фотоса Дарина е по сутиен и панталон, но е толкова критично слаба, че чак е плашеща. Панталонът пък, се вижда, че е видимо поне размер по-голям от нейния.

Дарина Радева критично слаба

Всъщност когато човек погледне Дари, категорично може да заключи, че момичето е много слабо. Ребрата й буквално се броят, а, дрехите й изглеждат прекалено големи за крехкото тяло, което ги носи.

Снимката едва ли е напълно актуална обаче, тъй като градусите навън в момента са доста ниски и несъвместими с отворения прозорец, разголената визия на актрисата и цигарата в ръката й.

И все пак, кадърът се радва на много харесвания и коментари в социалната мрежа, като много от потребителите оставят просто емотиконки или признават, че според тях президентската дъщеря е красавица

В случая обаче едва ли се касае за диета или здравословен проблем – просто Дарина има слаба фигура и фина структура, и очевидно не й е трудно да я поддържа. Това потвърждават и други снимки на младата дама в социалните мрежи:

Дарина Радева фигура

Дарина Радева бански

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?