Пловдивчанин: Можеше да ми коства живота!

Пловдивчанин: Можеше да ми коства живота!

Здравейте, искам да ви разкажа една случка, която можеше да ми коства живота и здравето, пише читател на Plovdiv24.bg. И пояснява:

„Преди дни – на 06.04.2023 г., между 15:35-15:45 часа дойде ред да слизам от автобус номер 1. Шофьорът спря на спирката и хората започнаха да слизат, дадох предимство на по-възрастните хора. За щастие и по-добре, след като слязоха, тръгнах да слизам и аз, но в момента, в който това стана, шофьорът потегли и по време на тръгването затвори вратите.

Аз по някакъв начин скочих в движение, защото щеше да стане нещо много лошо! Това не е нормално – ако беше някой от тези възрастни хора, на които им дадох път, не ми се мислеше какво можеше да стане.

Подадох сигнал на телефона, който е даден за оплаквания за градския транспорт, но реших да разкажа историята си и на вас. Защото това е ненормално и безотговорно отношение.

Не успях да запиша номера му, но описанието му е лесно разпознаваемо – има залепена емблема на първата врата за пътниците на футболен клуб, на предното стъкло на водача има знамена на различни държави, накичени на връв.

Моля да направите необходимо даденият водач да получи наказание, защото днес аз съм добре, но някой друг може да пострада заради безхаберието му. Пазя билета с номер 93646“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Пловдивчанин: Можеше да ми коства живота!"

Какво мислите?