Home » БЪЛГАРИЯ » Пловдивчанин сравни цената на кашкавал в голяма верига и в кварталния магазин: Грабители!
Пловдивчанин сравни цената на кашкавал в голяма верига и в кварталния магазин: Грабители!

Пловдивчанин сравни цената на кашкавал в голяма верига и в кварталния магазин: Грабители!

Изпращам ви снимка на цената на кашкавал „Белииса“, вакуумиран. Вижда се, че 400 грама е на цена 14.29, което прави около 35 лева за килограм, пише възмутен читател на Plovdiv24.bg. И продължава:

„Това е в „Билла“, която уж давала най-ниски цени. Въпросният кашкавал в малки квартални магазини е 8.99 лева за 400 грама. Излиза, че 1 кг в „Билла“ от този кашкавал е 10 лева по-скъп за килограм в сравнение с цената в малки супермаркети.

Това, ако не е ограбване на българския народ, не знам какво е. Публикувайте и дайте гласност, за да се разбере, че са едни грабители на българския народ всички чужди вериги магазини“

Кашкавала в Билла

Спекула с цените на кашкавалаЕто и част от коментарите след публикацията:

– Онзи ден сравнявах цените на няколко неща и в кварталния е по-ефтино сравнете и ще останете като застреляни!!!

– Бачо, имаме да финансираме украинските нацисти! Ние ще плащаме войната на глобалистите срещу Русия, чрез Украйна.

– А защо не си снимал цената от 8,99 лв. за 400 г в кварталния супермаркет?

– Един господин, който управляваше държавата като ЕТ цели 12 години, постигна това! Тоталното обедняване на трудещия се нормално българин ! Схемаджиите са навсякъде, благодарение на това ЕТ, то да е само тук с тоя кашкавал, то няма къде да пипнеш и да не е пропито от схеми!

– Ми не го купувайте и ги оставете да фалират, много е просто. Буквално до него има кашкавал на половин цена, който надали е наполовина по-некачествен.

– Хората се хвърлят на големите вериги, защото си мислят, че там са промоциите. В големите вериги всичко е по-скъпо и вдигат цените буквално всеки ден. Брутална спекула. Кисело мляко в Лидл 1,79. В квартален магазин – 1,59. Авокадо в лидл – 4 лв, в квартален магазин – 3,69. Сирене в Лидл 23 лв, в квартален магазин – 18 лв. Просто хората трябав да разберат, че в българските магазина, кварталните цените са по-ниски

– Не мога да повярвам, че чак след 30 и няколко години го осъзнавате това, че Западът ни краде и ние сме тяхна стопроцентова колония.

Източник: Пловдив 24

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?