Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Победителката в „Ергенът“ Валерия Георгиева: Пиша си повече с кучета, отколкото с хора!
Победителката в "Ергенът" Валерия Георгиева: Пиша си повече с кучета отколкото с хора!

Победителката в „Ергенът“ Валерия Георгиева: Пиша си повече с кучета, отколкото с хора!

Победителката в „Ергенът“ направи признанието, че следва повече животни в социалните мрежи, отколкото хора. И не само това – кучелюбката си пише с четириногите и дори си чуква среща с тях… на другия край на света.

„Да, така е! Следвам повече животни, отколкото хора. От човеците са повече вегани, които не познавам и не ме интересуват, но си крада рецепти. Има животни, с които си пиша. С мъже може и да не си уреждам срещи, но с кучета – да. Бях си уреди среща с две кучета в един парк в Япония. С тях си пиша в Инстаграм. Със собствениците де“, обясни Валерия и хвърли в недоумение мнозина.


Валерия Георгиева обича да прекарва свободното си време с домашни любимци и различни животинки.

Една от култовите животинки, които следва любителката на четириногите, е котката Минка. Мяукащият пухкавел е сред набиращите популярност звезди в социалните мрежи.

Манията на Валерия по животни е толкова, че избраницата на пианиста Евгени заяви в прав текст, че след десет години си представя дом с огромен роял, на който къдравия музикант свири, а около него са десетки кучета и котки, някои от които „кацнали“ и върху самото пиано.

Низвергнатият Евгени дори си призна, че му се налага да спи на земята понякога, за да може любимите четириноги на Валерия да заемат царското място на леглото.


Прекрасна снимка на Валерия Георгиева, към която тя добавя пояснение, че е без ефекти.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?