Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Повечето жени успяха благодарение на тази рецепта-Елиминирайте излишната вода и мазнини, подобрете зрението, паметта, слуха
Повечето жени успяха благодарение на тази рецепта-Елиминирайте излишната вода и мазнини подобрете зрението паметта слуха

Повечето жени успяха благодарение на тази рецепта-Елиминирайте излишната вода и мазнини, подобрете зрението, паметта, слуха

Повечето жени успяха да отслабнат много лесно благодарение на тази рецепта!

Това лекарство премахва излишната вода от тялото и изгаря излишните мазнини, подобрява зрението, а също така подобрява паметта, слуха и мозъчната функция.

Комбинацията от лимон и джинджифил се счита за най-добрата естествена формула за изгаряне на мазнини и отслабване!

Лимоните помагат за активирането на редица химични реакции, които помагат за изгарянето на излишните мазнини, като ги превръщат в енергия.

Джинджифилът стимулира храносмилателните ензими и може да подобри храносмилането. В резултат на това основните хранителни вещества се усвояват много бързо.

Освен това веществата, които могат да причинят запек и подуване на корема, лесно се отделят от тялото. Тези процеси помагат и допринасят за ускоряване на загубата на тегло.

Освен това тази смес изгаря коремните мазнини по-ефективно от мазнините в други части на тялото. В резултат на употреба може да помогне за контролиране на нивото на инсулин в организма.

Канелата има уникалната способност да имитира активността на инсулина в тялото, като по този начин регулира нивото на захарта в кръвта.

Хрянът е много полезен, когато се консумира заедно с мазни храни, тъй като стимулира тяхното храносмилане. Освен това хрянът почиства тялото, помага за ускоряване на метаболизма, премахва мастните натрупвания, което често се препоръчва на диабетици. Той е особено ефективен при стимулиране на създаването и развитието на полезни бактерии в червата.

Освен това коренът от хрян е богат на витамини С, В1, В6, В2, калий, калций, магнезий, фосфор, желязо. Можете да го добавите към ястията си или да го използвате като естествено лекарство, тъй като в диетата ви ще има силна храна.

Съставки:

130 грама хрян

1 чаена лъжичка пресен настърган корен от джинджифил

3 лимона с кората

2 супени лъжици цейлонска канела

1 чаша натурален мед

Приготвяне:

Смесете хрян с джинджифил.

Нарежете лимоните на парчета

Смесете резени лимон с хрян и джинджифил.

Добавете меда и канелата и разбъркайте добре.

Поставете сместа в буркан и съхранявайте в хладилник.

Препоръчително е да се приема по 1 чаена лъжичка два пъти дневно по време на хранене.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?