Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Погребват проф. Вучков като любимата му Диана: Близки и приятели ще си вземат последно сбогом с него в четвъртък
Погребват проф. Вучков като любимата му Диана

Погребват проф. Вучков като любимата му Диана: Близки и приятели ще си вземат последно сбогом с него в четвъртък

Опелото на професор Юлиан Вучков ще е на 26 септември (четвъртък) в църквата Свети Седмочисленици. Това съобщи Мартин Карбовски, който първи разгласи трагичната вест за кончината на професора, научи ko4.

В същата църква преди две години бе и опелото на любимата на Вучков – Диана.

„С облекчение нашият екип отговаря на многобройните ви въпроси:

Погребението на професор Вучков ще се организира от телевизия Евроком, с помощта на Петьо Стайков и Росен Илчев“, написа Карбовски.

„Поклонението ще е в четвъртък, 26.09.19, от 12.00 часа в църквата Свети Седмочисленици, там където професора изпрати преди време любимата си Диана.

Благодарим за грижата и ангажираността на всички, които ни звъняха – политици, бизнесмени, траурни агенции и всички готови да помогнат.

Случва се най-логичното – хората, които му даваха работа, ще се погрижат за последния му път. Сполай ви“, написа още Карбовски.

Погребват проф. Вучков като любимата му Диана

Припомяняме, че приятелка на професора направи драматични разкрития за смъртта му, а малко по-късно водещата Гала и Кристина Патрашкова направиха интимни признания, свързани с Вучков.

Блиц

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?