Подробна таро-прогноза за септември 2023 г.! Ето какво очаква всяка зодия:

Подробна таро-прогноза за септември 2023 г.! Ето какво очаква всяка зодия:

С настъпването на септември пред нас се разкриват нови перспективи и възможности. Според таро прогнозите за този месец всеки знак от зодиака е изправен пред уникални предизвикателства и възможности.

Астрологичната прогноза на Катя Роман предупреждава и напътства зодиакалните знаци, така че всеки от тях да преодолее успешно изпитанията през септември и да посрещне благоприятните моменти с отворено сърце и ум. Прочетете подробната прогноза в материала Rsute.ru .

Таро прогноза за септември 2023 г.: Какво предстои за всяка зодия

Овен (21 март – 19 април)

Карта на месеца: Принцесата на чашите

Септември се превръща в чувствен месец за Овните, което изисква да се обърне внимание на емоционалните сфери на живота. Не се поддавайте обаче на негативни емоции. Не прехвърляйте отговорността на другите – търсете решения в себе си.

Телец (20 април – 20 май)

Карта на месеца: Труд (3 диска)

Телец Септември дава възможност да се докажат чрез упорита работа. Инвестирайте в себе си и в отношенията си – това ще доведе до страхотни резултати. Поставете си вдъхновяващи цели и мотивация, за да останете креативни. Работата сега е инвестиция в бъдещето.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Карта на месеца: Асо жезли

Септември за Близнаците е изпълнен със страст и креативни идеи. Насочете енергията към една точка, за да постигнете целите си. В личните отношения ще започне нов етап със страст и импулсивност. Все пак избягвайте конфликтите, решавайте проблемите дипломатично.

Рак (22 юни – 22 юли)

Карта на месеца: Колесница (Голями Аркани)

Септември за Раците обещава важни събития. Месецът е благоприятен за промяна: смяна на работа, преместване или бизнес преговори. Особено успешни ще бъдат действията, които ще направят живота ви по-динамичен и наситен със събития. Вашето решително поведение ще доведе до положителни резултати.

Лъв (23 юли – 22 август)

Карта на месеца: Безделие (8 чаши)

За Лъвовете септември предоставя възможност за почивка и релакс. Фокусирайте се върху себе си и вашите нужди. Не позволявайте на емоциите ви да ви завладеят. Определете границите си и можете да направите пауза, когато е необходимо.

Дева (23 август – 22 септември)

Карта на месеца: Баланс (Майор Аркана)

За Девите през септември е важно да поддържат баланс между емоции и разум. Поемете отговорност за своите решения и действия. Обърнете особено внимание на сферата на взаимоотношенията – възможни са нови етапи и важни решения. Обърнете внимание на истинските си желания.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Карта на месеца: Рицар на пръчките

Везните очакват натоварен септември. Стремете се да покажете своите таланти и способности, за да привлечете нови възможности. Участвайте в нови проекти и събития – това ще ви помогне да разширите хоризонтите си и да достигнете нови висоти.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Карта на месеца: Почивка (2 меча)

Септември носи много комуникация и информация на Скорпионите. Подобрете уменията си за преговори – те ще ви помогнат в професионалната сфера. Очакват се интересни предложения за работа. В личните отношения обърнете внимание на комуникацията, която може да задълбочи връзката ви.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Карта на месеца: Принцът на мечовете

Септември предлага анализи и изчисления на Стрелците. Не бързайте да реализирате идеи, претеглете всички плюсове и минуси. Покажете прагматизъм и студена пресметливост. Решаването на правни въпроси също може да стане актуално.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Карта на месеца: Любов (2 купи)

Септември ще донесе любов и хармония на Козирозите. Позволете си да се насладите на тези моменти и се отворете напълно. Организирайте приятни срещи, приемайте подкрепа от другите. Не се ограничавайте – позволете си да бъдете щастливи.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Карта на месеца: Принц с дискове

Септември за Водолеите се превръща в период на стабилност и спокойствие. Използвайте този момент за иновации в работата и развитието. Връзките също могат да се развият, но бъдете по-внимателни към чувствата си.

Риби (19 февруари – 20 март)

Карта на месеца: Завършване (4 жезли)

Септември носи на Рибите стабилност и укрепване на позициите. Продължавайте да влагате усилия в работата и взаимоотношенията си и резултатите ще последват. Бъдете отворени за важни разговори и нови възможности.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Подробна таро-прогноза за септември 2023 г.! Ето какво очаква всяка зодия:"

Какво мислите?