Home » БЪЛГАРИЯ » Подходящата оградна мрежа придава неповторим вид на Вашия двор
оградна мрежа

Подходящата оградна мрежа придава неповторим вид на Вашия двор

Оградните мрежи все повече навлизат в интериорните решения за естетизиране на различен тип огради.

През последните години те се използват масово за рамкиране на огради, направени от тънка тел и служещи за естетически завършек на оградана на дворното или вилно място, като ги покриват и имат до 100 % плътност, което означава, че в оградения терен не се вижда нищо и през тази оградна мрежа не могат да проникнат дори насекоми.

Оградните мрежи придават свеж и модерен вид на оградата и дискретност на двора, решени са в оптимални цветове – зелени кафяв и по този начин се вписват естествено в околния ландшафт. Освен всичко това, те са естетически издържани и могат да служат за декорация на различни решения във Вашия двор, а дори и в апартамента или къщата.

Оградните мрежи могат да се използват за ограждане на площадки, детски кътове, дворове, обособени части от працели и други. Служат за преграда на домашни любимци и малки деца. Могат да се използват за отзеляне на лехи с различни видоме цветя или зеленчуци в личното стопанство. По този начин те могат да защитават реколтата от вредители, силен вятър, слана или други вредни атмосферни явления.

Това се отнася за по плътните оградни мрежи. В зависимост от типа и вида си, оградните мрежи могат да бъдат с по-малки или по-големи отвори, по-плъттни, с над 95 % плътност или по-обемни. Материята, от която са произведени оградните мрежи е на високо и безкомпромисно качество, въпреки конкурентната им цена. Тя е устойчива на вятър и слънце и в зависимост от плътността си има по-малка или по-голяма пропускливост.

С използването на подходящата оградна мрежа Вие можете да си позволите оптимално покритие на Вашата вече съществуваща ограда.

Обикновено оградните мрежи се поставят много лесно и не отнемат време. Инструментите, с които те се поставят са най-обикновени. С помощта на оградната мрежа, Вие можете да защитите оптимално Вашия двор, деца и културни растения. Обикновените оградни мрежи се оразмеряват лесно, еластични и здрави са и по най-ефективен и безопасен начин могат да осигурят естетиката и защита на на дома, имуществото и близките Ви.

Оградните мрежи са необходимото допълнение за всеки двор и стопанство, за всеки фермер, всяка къща или вила. На пазара се предлагат различни модели огради с различен вид и големина на шарката, които могат оптимално да задоволят Вашите нужди.

Обикновено оградните мрежи са леки и удобни, еластични и лесно поддаващи се на обработка. Те могат много лесно да се моделират, удължават или скъсяват, в зависимост от вашите нужди и цели на използване. Произведени да най-често от висококачествен полиестер и притежават редица предимства пред телените огради. Може лесно да се монтират, не изисква никакви грижи, много лека са, издръжливи на атмосферни условия и може да се закрепват на съвсем леки оградни колове. В същото време цената им е много приемлива.

Оградните мрежи могат да се използват в много широк спектър от дейности. Могат да ограничават достъпа на домашни любимци и селскостопански животни и птици, като гарантират, че не могат да бъдат прескочени или разрушени. Удобни са за ограждане на различен тип селскостопански култури и цветя. Те елиминират достъпа на животни, хора и вредители до тях.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?