Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Пожарникар изроди бебче, без да подозира и най-малко, че това е негова дъщеря
Пожарникар изроди бебче без да подозира и най-малко че това е негова дъщеря

Пожарникар изроди бебче, без да подозира и най-малко, че това е негова дъщеря

Името на този мъж е Марк Хадън. Той работи като пожарникар в Южна Каролина.

Баща е на три деца и се гордее с тях. Едно от тези деца се казва Ребека Грейс. Начинът, по който тя се появява в семейството е невероятен. Толкова странна история, че Марк е интервюиран от списанието People за случката.

Денят е 14 ноември, а годината е 2011. На спешния телефон 911 е подаден сигнал, на който Марк трябва да отговори. Става въпрос за жена със силни болки в корема. Той отива на адреса и там се оказва, че Марк ще трябва да изроди бебе, за първи път в своя живот.

На пожарникарят се налага и да осигури кислород на бебето спешно, тъй като то не може да диша самостоятелно.

Марк в крайна сметка завежда бебето в болницата. Там става ясно, че неговата майка не може да се грижи за детето, тъй като е самотна и вече е майка на друго дете. Марк разказва историята на своята съпруга Бет. Дълго време мислят по въпроса с осиновяване. Те вече имат две деца, но при раждането и на двете има усложнения.
Жената отива в болницата, за да посети майката

Носи и малък молитвеник и я пита дали има нужда от нещо. Бет оставя сърцето си при нея. След това идва лекар, който започва да обяснява за осиновяване. Майката на Ребека признава, че не би дала момиченцето си на непознати хора.

Тъкмо да каже, че те мечтаят да осиновят дете от години и майката се обръща към Бет и казва „Искам да осиновиш моето дете“. Веднага звъни на Марк и му казва добрата новина.

Към днешна дата Ребека е на почти 9 години и знае абсолютно всичко за случилото се. Разбира се идеално с двамата си братя, ходи на балет и гимнастика. Родителите не са съжалили и за миг, че са я осиновили.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?