Горещи новини

Полският Нострадамус: Храната и горивото ще станат непосилно скъпи!

Полският Нострадамус: Храната и горивото ще станат непосилно скъпи!

До края на годината храната и бензинът ще бъдат на купони, парите ще се обезценят и отменят, цените на електрониката ще станат непосилни, убеден е Кшищоф Яцковски – най-известният екстрасенс в Полша.

Обикновено той прави прогнози само за собствената си страна, но този път „разширява“ границите и говори за това, което предстои да се случи в световен мащаб. Прорицателят, наричан още полският Нострадамус, придобива известност, след като предсказва смъртта на полския президент Лех Качински през 2009 г.
Ясновидецът ясно казва, че смъртта му ще настъпи в резултат на самолетна катастрофа.

След всичко случило се, социалните мрежи на Яцковски, в които той споделя прогнозите си на живо, са следени ако не от милиони, то със сигурност от хиляди хора. Много от прогнозите му вече се сбъдват, като жестоките земетресения в Турция и Сирия, които той предвиди още миналата година. Полякът прогнозира недостиг на продукти в магазините.

Цените на всичко ще станат не само високи, но и по-високи, което ще доведе до обединяването на някои региони на Европа в едно, което означава, че ЕС ще „умре“ или ще се трансформира в отделни блокове. На мястото на самата Европа ще се образуват 3 напълно нови големи държави и Полша няма да съществува, тъй като ще влезе в състава на една от тях.

Според ясновидеца днес в света има само две мощни сили: първата е НАТО, втората е Русия и Китай.

Конфронтацията може да породи още повече държави. Време е да се подготвим за още по-лоши времена, подчертава полският гадател.

В бъдеще хората може да се разделят на 2 лагера. Единият ще има всичко, а другият нищо. По негови думи ни очакват два скорошни скрива, които ще донесат много проблеми. Те ще се случат до юни тази година.

Човечеството да се готви за военни, природни и икономически катаклизми, зове полският Нострадамус.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Полският Нострадамус: Храната и горивото ще станат непосилно скъпи!"

Какво мислите?