Новините на фокус
Home » СВЯТ » Помните ли англичанинът, който си заряза семейството, заради палава украинка, после тя го заряза-Сега нов обрат!
Помните ли англичанинът който си заряза семейството заради палава украинка после тя го заряза-Сега нов обрат!

Помните ли англичанинът, който си заряза семейството, заради палава украинка, после тя го заряза-Сега нов обрат!

Страстите между украинската бежанка София Каркадим и британеца Тони Гарнет не стихват. Тони прие София в началото на войната и след това напусна семейството си заради нея. Романът завърши със скандал и София се завърна в Украйна. И сега двойката отново е заедно, пише Daily Mail.

Тони и София се разделиха след пиянските й лудории, както каза самият британец. А през октомври София Каркадим вече публикува снимка от родната си Коломия. Но в крайна сметка Тони отлетя за Украйна за нея и сега двойката отново е заедно.

Тони Гарнет каза, че е простил на София Каркадим за пиянските лудории и каза, че иска да даде още един шанс на връзката им след десетседмична пауза.

„Мисля, че можем да преодолеем това заедно. Тя е много привлекателна жена и винаги има за какво да си говорим с нея.

Искам да я опозная по-добре и този път ще действаме по-бавно“, каза Гарнет.

Бодигардът Тони е известен с това, че се влюби в русата ИТ мениджърка София миналия май, след като той и десетгодишната му партньорка Лорна Гарнет, на 28, се присъединиха към правителствена схема за подпомагане на украински бежанци и я поканиха в дома си в Брадфорд, Западен Йоркшир.

Той и София напуснаха семейния му дом само десетина дни след като украинката започна да живее при него и семейството му. Двойката нае вила в Брадфорд, но отношенията им се влошиха, когато Тони обвини София в многократно пиене и малтретиране.

Той твърди, че пиенето и ревността й към двете му дъщери са предизвикали спорове между тях.

В крайна сметка Тони заряза София, след като тя заби нож в стената на кухнята им по време на една свада и те се сбиха, докато празнуваха 30-ия му рожден ден.

В крайна сметка София беше арестувана от полицията за тормоз, след като пренебрегна заповедите да стои далеч от него и се върна в къщата им, за да го моли да я вземе обратно.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?