Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Помните ли Зара от Биг Брадър? Ето я в страхотна форма в новото й жилище в Дубай-Снимки
Помните ли Зара от Биг Брадър? Ето я в страхотна форма в новото й жилище в Дубай-Снимки

Помните ли Зара от Биг Брадър? Ето я в страхотна форма в новото й жилище в Дубай-Снимки

Зара от “ Биг Брадър „, както е по-известна в България симпатичната брюнетка, може да се похвали с красиво жилище, далеч от родината.

Преди няколко години Зара се премести за постоянно в Дубай, където работи. Тя не сподели в какво всъщност се състои професията й, но предполагаме, че основното й занимание е в сферата на спорта, а от снимките и сторитата виждаме, че е свързано с тренировки или пък йога или коучинг.

Зара обаче до сега не бе показвала дома си в емирството.

Чак сега пусна снимки, от които разбираме, че освен, че жилището е много стилно е с прекрасна гледка от висок етаж.

Тя написа към фотото: ”Чудесно е да си у дома!” и с това конкретизира, че именно този апартамент-бижу е нейното вкъщи. Благородно й завиждаме за красивата гледка, която се разкрива от прозореца на модерния й дом.

И друг път Зара Уотсън е показвала снимки на домашен уют, но никога не е поствала, че именно това е жилището, в което живее и то е нейно.

Като например тази кухня с модерно обзавеждане и  фотото, на което позира от спалнята и се е отдала на медитация, два дни след Коледа.

Прави впечатление, че жилището е издържано в модерен стил и е много светло, обзаведено с натурални, земни тонове, което създава изключително спокойна обстановка.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?