Home » СВЯТ » Помните ли култовия шофьор Даниел от „Такси“? Няма да повярвате какъв е в реалния живот
Помните ли култовия шофьор Даниел от "Такси"? Няма да повярвате какъв е в реалния живот

Помните ли култовия шофьор Даниел от „Такси“? Няма да повярвате какъв е в реалния живот

Едва ли сте пропуснали да гледате една от големите съвременни комедийни поредици на френското кино филмът „Такси“. В нея шантавият таксиметров шофьор Даниел помага на полицията, за да залови престъпници, а сцените с автокаскади могат да съперничат само на „Бързи и яростни“.

Оказа се обаче, че актьорът изиграл образа на Даниел е истински злодей в живота.

Малко вероятно е някоя от звездите от първа величина да има толкова бурна биография като актьора от филма „Такси“ Сами Насери. 61-годишният артист успя да излежи приличен срок в затвора, а броят на престъпленията му отдавна надхвърли десет.

За разлика от екранния образ на таксиметровия шофьор Даниел, който помогна на полицията да залови престъпници, Насери беше известен като истински рецидивист.

Зад гърба си има нападение над полицаи, сбивания в заведения, побой над жени, необуздано пиянство. Трудно е да се преброят и случаите, когато актьорът е бил гол на публично място.

Насери прекара повече от две години в затвора и плати глоби в размер на стотици хиляди евро. Най-шумната история с него се случи през 2009 г., когато „шофьорът на такси“ нападна мъж с нож.

Насери беше в затвора 16 месеца за престъплението, но това така и не поправи буйния му нрав.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?