Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Помните ли Пеньо от „Биг Брадър“? Вижте докъде я докара
Помните ли Пеньо от "Биг Брадър"?

Помните ли Пеньо от „Биг Брадър“? Вижте докъде я докара

Станалият известен с участието си в „Биг Брадър“ Пеньо Даскалов започна работа като сервитьорка в родния му град, научи Ко4.

32-годишният Пеньо или Парис, както е по лична карта вече, мечтаеше за голямата сцена, но уви не проби нито като певец, нито като актьор, макар да завърши актьорско майсторство в колеж, пише „Телеграф“.

Запознати издават, че днес Пеньо изцяло е заприличал на жена. Той ходел на работа с женски дрехи и гримиран. Брадърът смени пола си преди три години и вече настоява да го наричат само Парис, към момента обаче няма мъж до себе си.

Още в “Биг Брадър” се видя, че това момче има влечение към мъже. Именно затова изпълни с удоволствие мисията със скандалния Пацо, когато се целува с него и го заблуди, че е жена.

В Къщата той не спечели нито един приятел и излезе по-сам от всякога. Сега нещата не са много по-различни, тъй като повечето му познати не могат да приемат поведението му.

Днес феминизираният старозагорец тъне в мизерия. Няма и помен от славата, на която се радваше преди 11 години, когато участва в предаването.

Парис сега сервира напитки, напук на големите амбиции, които някога имаше.

Припомняме, че Пеньо от “Биг Брадър” имаше талант в пеенето. Той мечтаеше за велика музикална кариера, но повече от едно-две парчета не успя да запише.

После се пробва и като актьор. Завърши колеж по актьорско майсторство, но и това не му помогна да се наложи в този бранш.

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?