Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Помните ли Тома Айляка от „Фермата“? Животът му удари голям шамар и сега стигна дъното!
Помните ли Тома Айляка от "Фермата"? Животът му удари голям шамар и сега стигна дъното!

Помните ли Тома Айляка от „Фермата“? Животът му удари голям шамар и сега стигна дъното!

Няма как да сбъркате това нашарено, като на индиански вожд лице на самонарочилия се за „ненадминат градски бохем“ Томата Айляка от комплекс Изгрев.

Томата сам си лепна прякора, „крадейки“ го от култовия плажен бар в Крайморие „Айляка“.

Явно Томата е имал някаква емоционална обвързаност с емблематичното заведение на чието име си лепна сам прякора и за което години наред лъжеше бургазлии, че е негов собственик.

Изключително осведомени наши източници разказват, че Томата не само, че никога не е бил притежател на бара, понеже пагона му е много мек, а джоба плитък и скъсан, а просто е работил временно там, като „хостеса“.

Днес представящият се за голям бизнесмен и „гъзар“ във Фейсбук -Томата „Айляка“ е стигнал до там, че искал от комшиите си по 10-20 лева на заем за да ходи и пазарува от Кауфланд, видно от торбите с които го засече наш репортер.

За тези, които не го познават, навярно ще изглежда като поредния клошар на Бургас.

Както и в предишни статии, така и сега от Днес България искаме да припомним, че Томата се подвизава, като истински „тиняк“ мамейки самотни жени, които му се доверяват и му дават определени парични средства.

За тези си мизерии Томата има заведени не една преписки в полицията и дело в Районен съд Бургас.

Поредният фалшив герой с измислена биография, който се оказва в крайна сметка един обикновен мошеник на дребно, при това със зле обременено кокошкарско досие на обикновен махленски тарикат от селски тип.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?