Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Помните ли тризначките от Биг Брадър: Любов Станчева, която роди в Лондон, доведе за първи път бебето си в България СНИМКИ
Помните ли тризначките от Биг Брадър

Помните ли тризначките от Биг Брадър: Любов Станчева, която роди в Лондон, доведе за първи път бебето си в България СНИМКИ

Тризначките Вяра, Надежда и Любов станаха известни с участието си в риалити формата преди повече от 10 години.

През 2006 г. именно Любов грабна голямата награда от 200 000 лв. От няколко години те живеят във Великобритания, където Любов била поканена от любимия си. Тя не искала да заминава без сестрите си, затова трите отишли заедно в Лондон. Любов е първата от трите сестри, която се сдоби с дете. С приятеля си живеели в красив апартамент.

Гордата майка за първи път доведе бебето си в България, видя Ко4.

Любов Станчева стана майка в началото на месец ноември миналата година. Тогава тя публикува снимка, на която се виждаше как е хванала малката ръчичка на своята дъщеря Виктория. От няколко години тя и сестрите ѝ са се установили в Лондон, където всъщност се роди и малката Вики. Майката обаче реши да покаже на детето родния си дом и в края на миналия месец двете пристигнаха в България.

Преди няколко дни тризначката пусна фотос от главната улица на Благоевград, на който държи в дъщеричката си на ръце. Още на следващия ден я разходи сред природата, бутайки количката ѝ до величествения мемориален кръст „Памет и вяра“, издигащ се на хълм в местността Заева поляна над града.

Понеже родителите искат най-доброто за дъщеря си, желанието им е тя да отрасне в британската столица.

Според тях там стандартът на живот и условията за отглеждане на деца са на по-високо ниво, отколкото тук.
Самата Любов се премести в Лондон през 2017 г., което е коствало доста усилия от страна на нейния партньор. Тогава тя се е съгласила да отиде при него с условието, че двете ѝ сестри – Вяра и Надежда, също ще тръгнат с нея.

Отдавна е известно, че Вяра, Надежда и Любов крият двама братя. Сестрите от Благоевград не признават синовете на баща си от първия му брак и не поддържат връзка с тях. Риалити героините отказват контакт с родствениците си, макар те да съвсем наблизо – в два съседни квартала.

„Пет деца сме. Сестра ни е от първия брак на майка ни, а ние с брат ни сме от втория й мъж“, споделиха преди време риалити звездите в интервю. Че имат и други роднини, въобще не споменаха.

Семейната история на Вяра, Надежда и Любов се оказа доста сложна и заплетена.

Източник: life.dir.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?