Новините на фокус
Home » СВЯТ » Помните ли я? Като бебе я наричаха малечка-палечка и мислеха, че няма да оцелее, но вижте как изглежда сега на 12 години (снимки)
Помните ли я? Като бебе я наричаха малечка-палечка

Помните ли я? Като бебе я наричаха малечка-палечка и мислеха, че няма да оцелее, но вижте как изглежда сега на 12 години (снимки)

Кенади Бромли от Онтарио, Канада, е родена с много рядко заболяване, от което страдат едва стотина души по света.

Макар че е 12 години, момичето е с много нисък ръст и тежи колкото двегодишно дете. Когато се родила, лекарите нарекли момиченцето Малечка-Палечка, разказва „Girl.bg“.

Кенади БромлиЗаболяването на Кенади води до забавено психическо развитие и много здравословни проблеми, които водят до често боледуване.

Лекарите обяснили на родителите, че Кенади едва ли ще живее повече от няколко дни, но момиченцето се оказало истински борец!

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS

Днес момичето ходи на училище, играе и се забавлява точно като всичко дванадесетгодишни.

Не се притеснява, че е по-различна от тях и нито Кенади, нито семейството й се предават пред трудностите. Те са готови да посрещнат предизвикателствата, пред които ще ги изправи болестта й.

PRIMORDIAL DWARF DEFIES DOCTORS

Историята на това момиченце и семейството й вдъхновява хиляди хора по света, а силата и решимостта на Кенади ги трогва до сълзи!

Малечка-Палечка на 12

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?