Home » KO4 STORY » Помните ли 2-месечното бебе с най-гъстата коса? Вижте как изглежда днес (Снимки)
Помните ли 2-месечното бебе с най-гъстата коса?

Помните ли 2-месечното бебе с най-гъстата коса? Вижте как изглежда днес (Снимки)

Преди 3,5 години малко момче Джуниър стана знаменитост за броени часове, припомня КО4.

Когато майка му публикува снимки на сина си в Instagram, тя дори не мисляш, че нейният Джуниър ще спечели такава популярност.

Хората бяха поразени от великолепната коса на детето. Именно това привлече вниманието към него и предизвика истински интерес.

Бебето се роди преди 4 години в Англия. Той беше доста голямо дете с тегло 4,5 килограма. Джуниър не изглеждаше веднага като всички деца. И майка, и всички служители на болницата обърнаха внимание на това.

Момчето имаше много великолепна коса, която стърчи в различни посоки. Медсестри казаха, че пухкавата коса е временно явление. Ще минат 2-3 месеца – и косата на момчето няма да бъде толкова великолепна, защото косата ще започне да капи.

Интересно е, че тези месеци останаха в миналото, но косата не стана по-рядка , а напротив, стана още гъста. Тогава младата майка реши да покаже косата на малкия си син. Тя направи снимка на сина си и публикува в интернет.

И тогава всичко започна …

Оказва се, че има много деца с великолепна коса. Много майки започнаха да показват снимки на децата си с изпъкнали пухкави коси, с които невъзможно да се направи нещо.

Що се отнася до Джуниър, той веднага стана известен. Хората започнаха активно да коментират как изглежда. Някои искаха да видят момчето на живо, а не само на снимката . Не всеки ден можете да видите такива деца.

Майката казва, че й е било трудно да излезе. При всяко излизане от къщата хората се приближаваха към тях и се опитваха да докоснат косата му.

Хлапето гледаше с интерес непознати, които продължаваха да пипат косата му. Усмихваше се на непознати и никога не плачеше.

Изминаха 4 години. Ако погледнете скорошен кадър, можете да видите, че Джуниър днес позира без великолепната си коса. Косата му започна да расте като при други деца. Освен това майката направила на сина си прическа. Следователно, сега той изглежда точно като своите връстници.

Източник: Апетитен

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?