Горещи новини

Помните ли 23-годишната жена, която изглежда като 8-годишно момиченце? Най-сетне намери любовта (СНИМКИ)

Помните ли 23-годишната жена която изглежда като 8-годишно момиченце? Най-сетне намери любовта (СНИМКИ)

Сигурно си спомняте 23-годишната Шона Рей, за която ви разказахме преди време. Шона е млада жена, но всички я вземат за малко момиченце заради външния й вид.

Животът й се обръща с главата надолу в ранна възраст. Момичето е диагностицирано със страшна диагноза – рак на мозъка. За щастие болестта е победена, но последствията остават. Терапията има страничен ефект под формата на забавяне на растежа на Шона и тя буквално спира да расте.

Ръстът на 23-годишната Шона Рей едва достига 115 сантиметра, а теглото й е по-малко от 25 килограма. Но това не пречи на момичето да живее пълноценен живот и да постига целите си. В момента тя успешно се изявява като моден дизайнер.

жена в тялото на момиче

Наскоро в интернет-предаването, което води онлайн, младата жена сподели щастливо събитие: тя е започнала нова любовна връзка. Шона Рей Лесик запозна и родителите си с новата си любов.

Шона Рей родители

В нов епизод на шоуто Шона разкри как се е запознала с Дан Суигарт, 26, турист от Уелс, който се е свързал с нея в социалните медии и й е изпратил цветя, след като изгледал първия сезон на нейното шоу.

„Дан и аз се запознахме в социалните медии и поддържаме връзка от няколко месеца“, каза тя.

„Той пътува много, така че няма връзка навсякъде. Просто се разбираме много добре и животите ни имат много общи неща.“

Шона каза, че той „винаги е искал да пътува“ и че неговите пътешествия по света са я заинтригували.

„Той е много мил човек“, казва тя.

Шона и Дан

Дан посещава родния й град Лонг Айлънд, Ню Йорк, отиват заедно в аквапарк и дори изпробват ескейп стая, а 18-годишната сестра на Шона, Райли, също е с тях.

На следващата им среща Дан посещава дома й, за да й направи суши, и тя го запознава с майка си Пати и втория си баща Марк Шранкел. Родителите й са приятно изненадани, тъй като преди това са се опасявали, че нейният ръст и външен вид ще я обрекат на самота завинаги.

Но те скоро променят мнението си, като вторият й баща каза в шоуто: „Мисля, че Дан наистина ще подхожда на Шона, защото е много интелигентен и смел. Шона е умна, но не много смела. Мисля, че той би могъл да й помогне да излезе от зоната си на комфорт, но в същото време да гарантира нейната безопасност.“

Шона призна, че не знае какво е бъдещето за нея и Дан, защото не знае как ще се развие връзката им от разстояние.

„Наистина не съм мислила дали Дан и аз бихме искали да живеем заедно и се чудя как ще вървят нещата в бъдеще“, каза тя. „Имала съм връзки от разстояние преди. Това не е ново преживяване за мен.“

Твоят коментар

Be the first to comment on "Помните ли 23-годишната жена, която изглежда като 8-годишно момиченце? Най-сетне намери любовта (СНИМКИ)"

Какво мислите?