Home » КЛЮКАРНИК » Попиляха фолк певицата Преслава заради СНИМКА от колата й
Попиляха фолк певицата Преслава

Попиляха фолк певицата Преслава заради СНИМКА от колата й

От близо месец фолк певицата Преслава е в болничен, който си взе заради последната пластична операция, на която се подложи, научи ko4.

Докато се възстановява и отмаря, изпълнителката има много свободно време, което прекарва с дъщеря си Паола.

От снимките, които фолк дивата публикува в социалните мрежи, става ясно, че двете често се разхождат сред природата, тъй като Преслава е твърдо решена да държи момиченцето си възможно най-дълго време далеч от суетата и показността, присъщи за нейната професия.

Макар и далеч от сцената и прекия контакт с феновете си, звездата на „Пайнер“ е в постоянен контакт с тях, чрез социалните мрежи. Тя ги държи в течение за всички нещата, които се случват в ежедневието ѝ със снимките, които публикува.

Освен това младата майка с гордост споделя и снимки на малката Паола, за която отделя всяка своя свободна минута.

Последната снимка, която Преслава качи в мрежата обаче, предизвика вълна от възмущение и критики. Потребителите останаха шокирани от кадъра, на който е снимана в гръб невръстната рожба на фолк изпълнителката.

Попиляха фолк певицата Преслава

Малката Паола се намира на шофьорското място в лъскавия Mercedes на известната си майка.

Феновете засипаха Преслава с критики и обвинения, че с тази снимка тя е целяла да се изфука с лъскавата и скъпа кола, в която вози детето си. Според някои потребители, подобна показност е подигравка с феновете ѝ, някои от които дават и последния си лев, за да отидат да я слушат, когато има участие.

Някои потребители обаче, решиха да се посмеят на неин гръб, шегувайки се, че с таткото може да подарят на Паола една такава кола за първия учебен ден.

Сред коментарите под спорната снимка се намират и такива на верни фенове, които не се интересуват от автомобила на своята любимка, а от детето и с нетърпение очакват да го видят в лице. Преслава обаче, няма никакво намерение да показва дъщеря си и това вбесява последователите ѝ.

„Ставаш банална с тези нищо неразкриващи снимки“, съскат те в мрежата.

Източник: fakti.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?