Home » БЪЛГАРИЯ » Последни новини за откритите простреляни мъж и дете край Горни Богров
Последни новини за откритите простреляни мъж и дете край Горни Богров
Последни новини за откритите простреляни мъж и дете край Горни Богров

Последни новини за откритите простреляни мъж и дете край Горни Богров

Както вече ви съобщихме, мъж (отговарящ на описанието на издирвания във връзка с убийството на 23-годишната жена) и дете бяха открити простреляни на бензиностанция край Горни Богров. Най-вероятно те са свързани с убийството на жена в столичния квартал „Надежда“. Лекарите се борят за живота им, състоянието им е тежко. Момиченцето на 1 годинка е простреляно в главата. Детето е закарано живо в „Пирогов“, но е в кома, съобщава bTV, позовавайки се на информация от Центъра за спешна медицинска помощ.

Втори екип се бори да стабилизира мъжа и да го транспортира в „Пирогов”.

Екипите на Спешна помощ са реагирали мигновено на сигнала. Линейката е пристигнала на мястото на седмата минута.

Мъжът се е криел край населеното място, съобщава „Хоризонт“, позовавайки се на информация  от Министерството на вътрешните работи.
При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, 1-годишното момиченце, след което се е прострелял. Двамата са откарани в изключително тежко състояние в „Пирогов“.

Сигналът за убийството беше получен към 18:30 часа вчера. В столичния кв. „Надежда“ беше открито тяло на простреляна млада жена.

Полицията започна да издирва мъжа, с когото живеела на семейни начала, но наскоро се разделили. С него е била и едногодишната им дъщеричка.

Мъжът притежава законно оръжие. Той е на 26 години, служител в частна охранителна фирма и не е криминално проявен, съобщи по-рано директорът на СДВР ст. комисар Ивайло Иванов.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?