Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините

Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините

Кючеци и секс държат Софи Маринова във форма!

Ромската перла на попфолка е скарана със спорта и фитнеса, но компенсира с упражнения в кревата и на сцената. Пред публика Софка винаги се раздава като за последно и признава, че често е сваляла по няколко килограма на участие.

Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините

„Сексът е най-добрият фитнес“, казва чалга легендата, която на няколко пъти се събира и разделя с любимия си Гринго. Тя танцува още от дете, а впоследствие става една от големите майсторки на кючека.

През годините визията и фигурата на Софи претърпяват пълна промяна. Маринова стартира кариерата си през 90-те години и е слабичко момиче с накъдрена коса, а днес е шармантна дама, която следва модерните трендове. На 47 години Софка вече е доста по-пухкава, но това по никакъв начин не я притеснява.

Чалга легендата не крие, че обича да си похапва и почти никога не е спазвала диети. Предпочита традиционната нашенска кухня и не е фен на префърцунените гурме ястия. Софка спазва традициите и на Коледа коли прасето, а на Великден агнето.

По време на празниците миналата година събра старите си дружки Преслава и Константин и публикува култово видео. На него Софи бута в устата на колегите си кожи и сланини от прясно закланото прасе.
Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините

Маринова се научава да готви още на 12-годишна възраст, но сега рядко има време и предпочита ресторантите. Певицата обикновено яде само вечер, особено ако е проспала половината ден след участие през нощта. Като малка тя трябва да готви за четиримата си братя.

„Имахме печка на дърва. Там слагахме да се пекат питките – те стават малко като пърленки – разказва Софка.

– Ние, циганите, зимата много обичаме да ни е топло. И като напали татко яко печката, фъргаме в нея картофи. След половин-един час стават… Мозък! И ние, децата, се избиваме – този за мен, онзи за мен! Ама вече тия неща не знам защо не ги правим. Беше друга храната.“

Певицата не крие, че си пада по мазна, лютива и пикантна храна. Справя се отлично с готвенето на традиционни манджи като пилешка супа, мусака, свинско със зеле.

Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините

Софка сериозно се тунингова през годините. Маринова отдавна слага силикон, който периодично претърпява корекции. Певицата на няколко пъти си повдига бюста, слага хиалурон в устните си, прави корекция на носа си. Тя плаща немалка сума на един от най-добрите пластични хирурзи в България, за да изглежда още по-красива и прекрасна.

За последно Софка се похвали с операция миналата година, малко след като стана на 47. Ромската перла отново повдигна силиконовия си бюст, а според слуховете е наляла още 500 кубика в пазвите. Говори се, че тя си слага и доста модерното напоследък бразилско дупе. Певицата налива куп мазнини в задните си части, което да я направи още по-пищна.

Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините

Маринова от години мечтаела да има по-изваяна форма на задните си части и решава да последва примера на много свои колежки и приятелки, които фръцкат бразилско дупе, пише „България Днес“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Почти неузнаваема: Софи Маринова със сериозна промяна през годините"

Какво мислите?