Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Появата им бе изненада за родителите и лекарите, а когато им направиха ДНК тест откриха нещо невероятно!
Появата им бе изненада за родителите и лекарите

Появата им бе изненада за родителите и лекарите, а когато им направиха ДНК тест откриха нещо невероятно!

Лиъм Тиърни и съпругата му Беки Джо живееха щастливо в английския град Ливърпул, отглеждайки малката си дъщеря Индиана.

Любящата двойка, обаче, бе решила  да не се ограничава до едно дете. Беки и Лиъм отдавна искаха да имат  повече деца. Когато тя най-накрая забременя, всички бяха на седмото небе. Никой дори не предполагаше каква изненада е приготвила съдбата на двойката!

Новата бременност бе много по-трудна за Беки от предишната, разбра Ко4.

На бременната жена й бе трудно да носи корема си, постоянно й се гадеше, а сутрин главата й се сцепваше от болка! До първия ултразвук двамата съпрузи не си намираха място от безпокойство, защото предполагаха най-лошите варианти. Въпреки това, изследването постави всичко на мястото му!

Както се оказа, Беки се готвеше да роди повече от едно дете – не близнаци, а  тризнаци! Такава изненада не очакваше нито тя, нито Лиъм.

В семейството и на двамата никога не бе имало нищо подобно, така че новината направо изненада бъдещите родители. А в 31-вата седмица бременната жена усети приближаването на финала!

Лекарите трябваше да направят спешно  цезарово сечение.

Всяко едно от триото момченца се роди с тегло само 1,3 килограма, така че първите шест седмици от живота си те прекараха в интензивното отделение. Въпреки това още от първите дни в болницата и лекарите, и родителите на децата забелязаха една странност …

Тризнаците обикновено се различават един от друг, но синовете на Беки и Лиъм изглеждаха почти еднакви. Дори баща им и майка им едва различаваха децата.

Резултатите от анализа на ДНК по предложение на лекарите изненадаха всички. Както се оказа, децата на двойката бяха еднояйчни тризнаци. Това е изключително рядко сред тризнаците!

Родителите, между другото, се научиха бързо да правят разлика между синовете си. Според Беки и Лиъм, те изглеждат еднакво само в съня си. Характерът на тризначетата бил напълно различен.

В допълнение, друг отличителен белег станали бенките между веждите на децата. Един от синовете на двойката имал малко по-тъмно петънце от братята си. А друг от триото имал специален родилен белег на крака си.

Едва ли Беки и Лиъм били планирали с един удар да увеличат семейството си двойно. Младите родители сега ще могат само да мечтаят за спокойствие. Както и да е, сега двойката е абсолютно щастлива, а това е най-важното!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?