Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » По-щастливи и влюбени отвсякога! Валерия и Евгени заедно на рождения й ден – вижте сладката торта (СНИМКИ)
По-щастливи и влюбени отвсякога! Валерия и Евгени заедно на рождения й ден - вижте сладката торта (СНИМКИ)

По-щастливи и влюбени отвсякога! Валерия и Евгени заедно на рождения й ден – вижте сладката торта (СНИМКИ)

Тази част от зрителите на „Ергенът“, които предричаха бърз залез в отношенията между Евгени и избраницата му Валерия, ще останат разочаровани.

Напук на слуховете, че връзката им няма да продължи дълго вече шест месеца те са си заедно и се радват на любовта си.

Валерия отпразнува 25-та си годишнина шумно, с як купон в луксозно софийско заведение в компанията на Евгени, Джия и Айлин.

Евгени и Валерия РД

Валерия рожден ден

От сторитата, които пуснаха в социалната мрежа трите хубавици става ясно, че партито по случай личния празник на Валето е започнал веднага щом са се събрали по уличките на София и е продължило до ранните часове в един от емблематичните нощни клубове на столицата.

рожден ден Валерия

От множеството снимки, които се появиха в социалната мрежа се вижда как са се забавлявали рожденичката, Евгени и нейните дружки. Хубавицата е получила не една, а две торти за празника си, на едната от които е изрисувана котка. Валерия е издокарана цялата в бяло, с голо рамо и изглежда малко смутена от цялото това внимание, което е привлякла към себе си. Както и от фоейрверките, с които е почетен празника й.

Валерия Ергенът рожден ден

Евгени и Валерия

Феновете коментират: „Валерия и Евгени бъдете себе си и много щастливи и знайте, че хората ви се радват, не слушайте злите езици, обичайте се както ни показахте на нас зрителите,  а ние чакаме да видим и сватбата ви!”

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?