Home » БЪЛГАРИЯ » Правнучката на Тодор Живков: Дядо ми е бил нападан от голяма част от населението несправедливо
Правнучката на Тодор Живков

Правнучката на Тодор Живков: Дядо ми е бил нападан от голяма част от населението несправедливо

Тодор Живков може да се похвали с любовта на своето семейство, въпреки че вече Тато не е сред нас, научи ko4.

Андреа Стафанова се казва правнучката на Тодор Живков. Тя дълго време избягваше публичността, но най-после открехна вратата и за себе си, видя Topactualno.com.

Въпреки че почти не си спомня прадядо си, тъй като по време на смъртта му е била само на 3 г., Андреа има обширно мнение за именития си роднина.

Според блондинката, Тодор Живков е бил нападан от голяма част от населението несправедливо. Тя изложи като аргументи, че по време на неговото управление България е била развита икономически държава.

“Имало е здравеопазване, образование, туризъм… Все неща, които днес в България няма. Сега отиваш в чужбина, за да добиеш познанията, които ти трябват за една професия, а преди това е ставало тук.” – каза Андреа Стефанова по Нова ТВ.

Тя е правнучка на Тато и внучка на Людмила Живкова. Майка й е Евгения Живкова и именно по нейния път тръгва и младото девойче.

Блондинката е завършила висшето си образование в Лондон и е работила там. Тя се занимава с мода, което е сходството с Жени. До момента е учатвала в бизнес проекти само с майка си, но скоро възнамерява това да се промени.

“Смятам да пусна моя марка. Този път ще бъде отделно от майка ми.” – отсече правнучката на Тодор Живков.

Интересното е, че Андреа за пореден път доказа, че от кръвта вода не може да става, както гласи поговорката. Макар да е видяла прелестите на Лондон, тя има огромното желание да живее в родината си.

“На мен България ми харесва. Искам тук да работя и да постигам целите си.” – каза още именитата наследница пред Ива Софиянска.

22-годишната хубавица сподели също, че не е толкова богата, за колкото я смятат. Наследството на Тодор Живков вече било на привършване и всичките пари, с които разполагала, били от родителите й, както и тези, които сама си е изработила.

Източник: ТОПактуално.ком

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?