Новините на фокус
Home » KO4 STORY » „Преборих рака“: Дизайнерката Евгения Борисова разтърси мрежата с емоционална изповед
"Преборих рака": Дизайнерката Евгения Борисова разтърси мрежата с емоционална изповед

„Преборих рака“: Дизайнерката Евгения Борисова разтърси мрежата с емоционална изповед

Топ дизайнерката Евгения Борисова разкри, че е преборила битката с рака.

Кратка, но изключително емоционална изповед помести на стената си във Фейсбук българската дизайнерка Евгения Борисова.

„Скъпи приятели, днес празнувам втори шанс“, с тези думи започва публикацията на дизайнерката.

Евгения споделя, че на седми април, при профилактичен преглед, медицински специалисти са й открили тумор в левия яйчник. Последвала е спешна операция в „Джо Хопкинс Анадолу“ в Истанбул и тогава дизайнерката е била диагностицирана с рак трета степен.

„Няма да разказвам подробно тук за това, но ще намеря начин да разкажа на хората всичко, което преживях и разбрах за това заболяване и как победих рака. Единственото нещо, което обещах пред Бог, е да ви кажа, че той чува молитвите, ако говорите с Него и му вярвате. Той не за първи път чува молитвите ми и сега беше до мен и не ме остави“, пише тя.

Евгения Борисова, която се занимава професионално с мода от 2008 година, не пропусна да благодари на лекарите в болницата в Истанбул.

„Благодаря на целия екип лекари в Джо Хопкинс, които се грижеха за мен през тези месеци. Благодаря на приятелите ми, които бяха до мен и ме подкрепяха, на всички, които ме обичат и бяха свидетели на всичко“, добавя тя.

Дизайнерката отбелязва, че е качила килограми и е без коса.

„Пролях много сълзи, учех се да простя на всички, които са ме наранили, измамили и обидили, исках прошка и аз за волни и неволни грешки, но по-важното е, че победих с Божията помощ. Амин! Когато свърши всичко и лечението е успешно биеш на изхода звънчето. До него има текст: Ти беше силен и повярва в себе си и своето оздравяване, повярва в Бог и сега можеш да празнуваш!“, завърша публикацията си Евгения.

Под поста на популярната дизайнерка заваляха пожелания за здраве, късмет и щастие.

„Мила Жени, сърцето ми се сви, като видях какво си преживяла. Ти си герой.

Никога не падай духом, красивото ти лице и красивото ти сърце нито една болест не може да ги засенчи, бъди здрава и се наслаждавай на всеки миг от твоя втори живот!“, написа “Мис Свят България 2017“ Вероника Стефанова.

 

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?