Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Преди години беше бездомен, живеещ в кашон, сега е директор, който дава работа на бездомни
Преди години беше бездомен живеещ в кашон сега е директор който дава работа на бездомни

Преди години беше бездомен, живеещ в кашон, сега е директор, който дава работа на бездомни

Дрю Гуудол изкарва по 250 хиляди долара на година печалба от компанията си Sunshine Shoeshine. До скоро обаче, животът му е бил различен, научи Ко4.

Той е живеел на улицата и не е имал нищо. Сега живее добре. И още по-важното, помага на други хора да го правят.

В компанията му работят бездомни хора и хора със специални нужди

В двайсетте си години Дрю е актьор в няколко филма, но след това нещата се оказват в безтегловност. Няма роли за него и той свършва парите. Трябва да напусне жилището си. Отказва да се прибере при родителите си, защото това значи провал.

Остава бездомен в Лондон. Спи в кашон и проси за храна, но не се отказва да се опитва да преживява с честен труд. Започва да лъска обувките на хората. И му се получава много добре. Само след няколко месеца получава предложение.

То идва от него редовен клиент, който е много доволен. Предлага му да отвори малка работилница в лобита на неговия офис. Това помага на Дрю да започне да има редовен доход и да спре да бъде бездомен.

Бизнесът върви, става все по-добре. Тогава идва идеята за Sunshine Shoeshine. Отваря на редица места в Лондон. Наема и обучава хора, които са бездомни или със специални нужди.

Освен това, той дарява голяма част от заплатата си за благотворителност, защото помни от къде е тръгнал. Осъзнава и, че помощта от други хора му е помогнала да се издигне обратно в обществото.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?