Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Преди да се изчезне, Ивана Георгиева разпитвала как се замразяват яйцеклетки
Преди да се изчезне Ивана Георгиева разпитвала как се замразяват яйцеклетки

Преди да се изчезне, Ивана Георгиева разпитвала как се замразяват яйцеклетки

Мистерията по случая с изчезналата Ивана се заплита, тъй като преди дни разследването установи, че телефонът ѝ е хакнат и това може да е човек, който умишлено пуска фалшиви следи.

24 часа“ беше първата медия, която съобщи, че всъщност Ивана страда от сериозно и дълго подценявано психично заболяване. До изчезването ѝ обаче не е диагностицирана, въпреки че няколко пъти е водена от майка си на психолог и на психиатър.

Източник на вестника ни информира, че в момента полицията работи по версията отвличане за трафик на жени или за донорство. Причината е, че от 17-годишното момиче няма и следа, а още по-странното е, че когато е открито якето ѝ на пътя в Дупница, следовото куче го е подушило, но не е тръгнало в никаква посока. Затова разследващите допускат, че там може да е качена в кола, или пък връхната ѝ дреха е изхвърлена нарочно на това място, за да насочи полицията в грешна посока.

Освен това хора, които живеят около училището, в което е учила Ивана, споделиха пред „24 часа“, че през последните 20 дни преди да изчезне, тя всяка сутрин била пред „Бърза помощ“ в 5,30 ч. сутринта. На петдесетина метра от училището си вземала кафе от автомат и разпитвала персонала каква е процедурата за замразяване на яйцеклетки.

Според медици тя дори си направила кръвни изследвания, за да се установи дали е клинично здрава. След това в 7,30 ч. влизала в час.

Споре разследването Ивана е давала сигнали, че нещо подобно ще се случи, тъй като не за първи път си зарязвала вещите. Преди време също имало случаи да си остави телефона и да изчезне за кратко, но се връщала. Миналата година избягала с гадже в Благоевград, но баща ѝ я открил и я прибрал вкъщи.

Този път обаче ситуацията изглежда по-различна, затова всички се молят да я намерят и тя да е добре.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?