Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Преди минути: Камелия с потресаващи кадри в нета! (СНИМКИ)
Преди минути: Камелия с потресаващи кадри в нета! (СНИМКИ)

Преди минути: Камелия с потресаващи кадри в нета! (СНИМКИ)

Какво се случва с тази Камелия и защо все по-ясно показва психични проблеми?!

Това се питат стотици потребители в нета, особено при вида на последните кадри, които тя публикува преди броени минути. В неделя следобед, когато се предполага, че е с любимия си Цветин и правят нещо смислено или поне забавно.

Но не – Камелия реши отново да покаже телеса и тийнейджърска муцунка, макар и да е на 51 години (навършени). Лошо няма в по-освободените й снимки, тя и преди го е правила, а и отвътре й идва, както се казва. Проблемът, според всички, е в представата й за себе си, която видимо не отговаря на реалността. Виртуалната и биологична възраст на певицата са на светлинни години.

Както виждаме, Камито пак щедро е заголила бюст и е отпрала голи баджаци, настанена удобно в кревата. Само за броени минути коментарите под снимките й са повече от 250, но явно чалгаджийката стои в страницата си и светкавично трие „неудобните“ от тях, оставяйки само комприментите.

Е, от над 250 коментара, видими засега са само 36, което е повече от показателно. Вече започнаха все по-упорито да я сравняват с Андреа, която поне си призна психологичната драма, а и с Мадона, която стана за посмешище в цял свят.

„Иди се лекувай, лелче, че горкият Цветин. То твоята е лесна, но той как те трае, ако още те трае, де“, пишат в нета.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?