Home » KO4 STORY » Преди 7 години двойка се сдоби с междурасови близнаци. Сега отново се случи чудо!
Преди 7 години двойка се сдоби с междурасови близнаци. Сега отново се случи чудо!

Преди 7 години двойка се сдоби с междурасови близнаци. Сега отново се случи чудо!

Двойката Алисън Спунър и Дийн Дюрант, нашумя преди години, когато приветстваха на бял свят две близначки от различни раси. Докато Алисън е със светла кожа със сини очи и червена коса, нейният съпруг Дийн е от западноиндийски произход и има тъмна кожа, черна коса и тъмни очи.

Въпреки че тайничко се надявали момичетата им да приличат и на двамата, те дори и в най-смелите си мечти не биха могли да си представят, че едната им дъщеря ще бъде бяла точно като мама, а другата ще бъде смугла точно като баща си.

Лора и Хейли не си приличат, но споделят много черти. Когато ги видят за първи път, повечето хора не им вярват, когато казват, че са близначки. Разбира се, през годините е имало коментари от непознати, но момичетата не им обръщат внимание и не позволяват злобните думи да ги засегнат по никакъв начин.

Когато Лора и Хейли били на около седем години, родителите им казали, че ще скоро ще си имат братче или сестриче. Алисън отново била бременна. Те били на седмото небе от щастие, че ще посрещнат още едно бебе в семейството, но лекарите имали изненада за тях. Алисън отново очаквала близнаци.

Междурасови близнациДокато бременността й продължавала, тя и мъжът й Дийн понякога се шегували, че другият им набор близнаци може отново да са двурасови. Разбира се, шансовете да се случи такова чудо изглеждали изключително малки.

Когато била бременна в 37-та седмица, бебетата на Алисън били родени чрез цезарово сечение, защото били в седалищно положение. Веднага след раждането момиченцата имали проблеми с дишането и били приети по спешност в реанимация. За щастие не било нищо сериозно.

Когато най-накрая на родителите им било позволено да видят бебатата си, те били шокирани. Момичетата били двурасови, точно като по-големите си сестри. Малката Лия наследила цвета на кожата и чертите на майка си, докато бебето Мия приличало на баща си.

Излишно е да казваме, че историята на тази двойка станала вирусна и отново превзела медиите.

Днес Лора и Хейли са тийнейджъри. Те винаги са до своите малки сестри и ги напътстват през предизвикателствата, които понякога се изправят пред тях.

Какво красиво семейство. Пожелаваме им само най-доброто, което животът може да им поднесе.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?