Home » KO4 STORY » През деня – заварчик, вечер – принцеса: няма да повярвате, че на тези снимки е едно и също момиче
През деня - заварчик вечер - принцеса: няма да повярвате че на тези снимки е едно и също момиче

През деня – заварчик, вечер – принцеса: няма да повярвате, че на тези снимки е едно и също момиче

Историите за стереотипите и предразсъдъците срещу жените на работното място за съжаление все още са на дневен ред. Но, за щастие, има момичета, които доказват с примера си, че няма невъзможни неща и можете да станете професионалист въпреки всичко.

Австралийката Мел е една от героините, които чрез личен опит показват, че жените могат всичко – и дори повече.

„Принцеса Заварчик“ – така Мел нарича себе си в социалните мрежи. Всичко това заради необичайната професия на момичето, което работи наравно с мъжете в цеха за заваряване.

жена-заварчик

Акаунтът на австралийката в TikTok има повече от 35 000 последователи. Коментарите под публикациите на Мел са пълни с възхищение и похвали. Момичето снима кратки видеоклипове, в които показва всички трудности и удоволствия на работата си, а също така се смее на мъжете, които наивно вярват, че машината за заваряване и други инструменти са приоритет само на тях.

заварчик жена

Австралийката отбелязва, че често среща пристрастно отношение не само от колеги, но и от клиенти, които дори не могат да си представят, че едно момиче е в състояние да върши такава работа с високо качество.

Във видеото принцесата-заварчик разрушава всички стереотипи и демонстрира истинско умение, обличайки се в розов работен комбинизон.

принцеса-заварчик

Въпреки трудната професия, Мел не престава да бъде момиче. След смените си тя се облича в рокли, прави си маникюр и стайлинг. Освен това принцесата-заварчик обича бижутата и носи сладка обица на носа си, а освен това има няколко татуировки по тялото си.

австралийка заварчик

Мел отбелязва, че безкрайно обожава работния си костюм и маска, но когато се преоблича след смяната, се чувства сякаш сияе отвътре. Наскоро феновете на австралийката успяха лично да се убедят в това.

Мел в рокля
Мел синя рокля

Снимки – социална медия

В една от публикациите в личния си блог Мел се появи пред абонатите си в необичаен аутфит за своя блог. Феновете останаха във възторг от копринената тюркоазена рокля, която момичето избра за коледното парти. Един от абонатите написа: „Мъжете вече няма да бъдат същите след такова парти“.

Мел споделя, че с историята си иска да вдъхнови други жени да не се страхуват да намерят себе си и да правят това, което обичат. Блогърката е сигурна, че нежната половина на човечеството може уверено да държи както машина за заваряване, така и кухненски нож!

австралийка заварчик

красавица на мотор

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?