Новините на фокус
Home » KO4 STORY » През 1958 г. лекари оперират бременна жена с остър апендицит. Съветват я да махне плода, но тя отказва и ражда него (СНИМКИ):
През 1958 г. лекари оперират бременна жена с остър апендицит. Съветват я да махне плода но тя отказва и ражда него (СНИМКИ):

През 1958 г. лекари оперират бременна жена с остър апендицит. Съветват я да махне плода, но тя отказва и ражда него (СНИМКИ):

Съдбата понякога си прави странни шеги с нас, но винаги „си знае работата“, както казват старите хора. И наистина, ако една майка не бе взела съдбоносно решение преди повече от 60 години, човечеството щеше да се лиши от един огромен талант.

Прочетете тази история:

През 1958 г. бременна жена е откарана в болница с пристъп на апендицит. Лекарите я предупреждават, че може да са причинили сериозни щети на плода след операцията и я посъветват да направи аборт, но тя категорично отказва.

Детето е родено с глаукома и може да вижда само замъглени форми и цветове с дясното си око.

Андреа Бочели бебе

Въпреки това той израства нормално във фермата на родителите си, които правели инструменти и продавали вино. На 7-годишна възраст е научил флейта, тромпет, саксофон, китара, тромбон и барабани. Според майка му, само класическата музика успокоявала този неспокоен дух.

На 12 години, на футболен мач той играел на позицията на вратаря и топката го уцелила със сила в лицето. В дясното око било предизвикано кървене, лекарите дори с пиявици се опитвали да го спрат, но напразно. Всички съветвали сляпото дете да внимава, но то не се предало. Той дори участвал в състезания по конен спорт.

Той учил право, но стъпил на булеварда на славата като тенор и автор на песни!!

Това е историята на Великия:

АНДРЕА БОЧЕЛИ!

Бочели

Андреа Бочели съпруга

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?