Home » ЗДРАВЕ » Премахнете спешно това от леглото си, в противен случай ще привлечете нещастие, бедност и болести!
Премахнете спешно това от леглото си в противен случай ще привлечете нещастие бедност и болести!Q

Премахнете спешно това от леглото си, в противен случай ще привлечете нещастие, бедност и болести!

Тук ще говоря за това какви неща никога и при никакви обстоятелства не трябва да се поставят на леглото ви, където спите. В противен случай рискувате да донесете липса на пари, беди, болести и различни неприятности в живота си.

Често се случва хората да не разбират откъде идват проблемите и дори сериозните проблеми и е много, много трудно да се измъкнем от този кръг! Разбира се, случва се негативът да идва отвън, но най-често сам човек си вреди и тук ви призовавам да внимавате много за леглото си!

По принцип хората се отнасят към леглото като към проста мебел, която е необходима за почивка, но трябва да се помни, че леглото е символ на огнището, личното щастие и нашата хармония. Леглото е своеобразен амулет, който ви зарежда със сила и затова е важно да следите какво точно е поставено на леглото ви.

Пространството около леглото също е от голямо значение. Какво не може да се постави на леглото?

1 Изкуствени цветя

Тъй като тези предмети съдържат мъртва енергия, те не само могат да бъдат поставени на леглото, но и като цяло е строго забранено да ги държите у дома.

2 Огледало

Не можете да поставите огледало на леглото и не можете да държите огледало в спалнята. Огледалото е мощен магически предмет, привлича отрицателна енергия и именно чрез огледалото човек може да влезе в тъмни потоци от енергия.

3 Игли и карфици

Не можете да поставите игли и карфици на леглото, защото веднъж в леглото те моментално привличат кавги, клюки, конфликти в живота ви и внасят раздор във всяка връзка. Особено опасно е поставянето на игли и карфици върху брачното легло, където спят съпругът и съпругата.

4 Лекарства

Лекарството носи енергията на болестта, а не на възстановяването. Следователно не можете да поставите никакви лекарства на леглото, в противен случай ще бъде много трудно да се възстановите и ако здрав човек легне да спи на това легло, тогава той определено ще се разболее.

5 Телефони, лаптопи и таблети

Не можете да поставите електронни носители на леглото, те съдържат огромно количество различна информация, включително много негативна и дори ужасна, енергията в тези неща е непрекъсната и мощна и лесно може да унищожи живота на човек.

Погрижете се за мястото на вашия сън, почивка. Често запалвайте бяла свещ с аромат на ванилия или лавандула до леглото си и проветрявайте стаята – това ще помогне да изчистите енергията на мястото си за спане и ще ви изпълни с жизнена енергия, докато си почивате. Преди лягане също е полезно да произнесете утвърждението:

„Нека сънят ми бъде здрав и животът ми щастлив!“

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?