Горещи новини

Просто смесете сода за хляб и мед: Консумирайте 3 супени лъжици на ден в продължение на 30 дни и ето какво се случва с тялото ви

Просто смесете сода за хляб и мед: Консумирайте 3 супени лъжици на ден в продължение на 30 дни и ето какво се случва с тялото ви

Предвид факта, че раковите клетки процъфтяват в захарта, много хора вярват, че комбинацията от мед или кленов сироп и сода бикарбонат е нездравословна.

Въпреки това, много експерти през последните 6 години са проучили този въпрос и са показали, че това абсолютно не е така!

Вярно е, че раковите клетки процъфтяват в захарта, но комбинацията действа като троянски кон. В тази смес захарта служи като мишена за раковите клетки, докато содата бикарбонат ги унищожава.

Алкалността или унищожава раковия микроб вътре в засегнатата клетка, връщайки я обратно към нормалното, или предизвиква бързо изменение на pH, което напълно убива рака.

Този рязък преход към алкалност осигурява повече кислород, отколкото клетките могат да поемат, и по този начин ракът изчезва.

Начин на приготвяне:

Всичко, което трябва да направите, е да смесите тези две съставки, чаена лъжичка сода за хляб със супена лъжица мед. Това ще бъде достатъчно за една седмица. Варете сместа на слаб огън за 5-10 минути, не съхранявайте в хладилник.

Начин на употреба:

От тази смес се приема по една чаена лъжичка 1-3 пъти на ден в продължение на месец-два. След 30 дни употреба на това лекарство рН в тялото ви ще се балансира и средата в тялото ще стане алкална.

Освен това трябва да направите някои важни промени в диетата си на сови, да намалите приема на месо и да избягвате бялото брашно и захарта. Това невероятно лечение със сигурност ще осигури невероятни ефекти!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Просто смесете сода за хляб и мед: Консумирайте 3 супени лъжици на ден в продължение на 30 дни и ето какво се случва с тялото ви"

Какво мислите?