Помогнете му! Благой Георгиев има спешна нужда от психиатрична помощ – все по-масово това зоват потребители в нета, а още повече днес, когато манията на футболиста по жените удари всички тавани!

Гарантирано!

Дни, броени дни, след като показа, че е във връзка с колежката си от „Сървайвър“ – Мария Обрейкова, а тя, милата, така си повярва, че не спира да пуска фотоси от купоните им заедно, Джизъса отпраши за Пловдив. Където го чака новата „дама на сърцето му“.

Е, няма да повярвате коя е тя!

Благой Георгиев бе спипан да излиза от хотел с щерката на рапъра Ванко 1, по която запознати разкриха, че е хлътнал до ушите. Ивана Главчева, която си е топ мацка, завъртяла главата на наш Благойчо като двамата се запознали на едно от посещенията му в клиниката на Ванко 1 – знаем, че рапърът отвори дентална клиника, а Георгиев е маниак на тема чене.

Истината е, че ако Ивана Главчева реши да му върже наистина, не само за ден-два, то работата на Мария Обрейкова е спукана, прогнозират запознати. Джизъса със сигурност ще избере пловдивчанката, макар че и с нея няма да е форевър, той просто не ги умее тези неща.

„Благой винаги е бил женкар, но явно с годините манията му се усилва, което не е на добре. Ако беше в чужбина, досега да са го придумали да иде да се лекува. Доказано е, че това не е просто нагон, а си е психично заболяване, от което и самият Майкъл Дългас се е лекувал“, коментират запознати.