Горещи новини

Психиатри, спите ли?! Благой Георгиев публично: Много красиви жени има около мен, но аз съм сериозен! (вижте взрива)

Blagoi Georgiev: Mnogo jeni okolo men no az sym seriozen

Ей, психиатри, спите ли, бе?! Помогнете на момчето, че вече се не издържа! – подобни призиви заляха мрежата днес, след публичния цирк, който разигра Благой Георгиев. Джизъса, както го наричат и както той не обича, е в командировка заради Евро 2024 – нали се прави на водещ…

Та в тази връзка той реши да си поговори с феновете и да им се похвали. „Да знаете колко много красиви жени има около мен, прекалено много, всеки ден, но… аз съм сериозен мъж и не могат да ме пипнат“, заяви футболистът.

При което мрежата с право се разцепи от коментари и с право. „Сериозен ли?! Ти си сериозен само в правенето на деца!“, „Що не им изтряскаш на всички тия хубавици по едно бебе, бе Блажко, тъкмо в твоята област“, „Ей, скоро не си се женил, да не си болен?!“, „Георгиев, имаш спешна нужда от психотерапевт“ – тези и много други коментари заляха нета и попиляха Благой.

Както знаем, той има четири деца от три жени и като гледаме, по всичко личи, че няма намерение да се кротне. Някои са убедени, че това е психично заболяване и той не е виновен, просто трябва да се лекува.

Неочаквано обаче стана ясно, че последното му гадже Ивана Глачева не реагира на постовете му, за разлика от преди и двамата от много отдавна не са се показвали никъде заедно. Това говори най-вече едно – и на тази мадама май й се отвориха очите и осъзна що за беля е Благой.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Психиатри, спите ли?! Благой Георгиев публично: Много красиви жени има около мен, но аз съм сериозен! (вижте взрива)"

Какво мислите?