Горещи новини

Путин към Зеленски: Не бой се, жив съм! И ще спра войната, която вие започнахте преди 8 години!

Путин към Зеленски: Не бой се жив съм! И ще спра войната която вие започнахте преди 8 години!

Владимир Путин отвърна на Володимир Зеленски по този начин!

Преди дни президентът Зеленски заяви публично, че не знае дали руският лидер Владимир Путин е жив. Той добави, че наистина няма информация за това и е възможно, както Путин да е жив, така и да не е, а на негово място да има заместник – двойник.

Владимир Путин се обърна към Зеленски!

Думите на украинския лидер разбуниха духовете в световен мащаб, което наложи лично Путин да се намеси и да го „успокои“. Държавният глава на Русия призова колегата си от Украйна да не таи „напразни надежди“, защото той е добре.

„Не бой се, жив съм! И смятам, с Божията помощ, да остана такъв, поне докато не спра войната, която вие започнахте преди вече осем години. Всъщност не аз, а Русия ще спре тази война, защото Русия отказва повече да търпи и да гледа как се тормозят и избиват невинни хора, отказва да гледа плачещи деца и техните родители“, заяви Владимир Путин.

И обясни повторно, че военните действия в Донбас нито за миг не са спирали от 2014-та година, хората там са живели в непрестанен ужас и риск, но не само Украйна, а целия Запад, целия свят е „спял“ за нещастието им.

„Това е нещото, което Русия прави в момента. Иска да спре тази война, да спре геноцида върху толкова голям брой хора. Няма да се предадем и няма да се изплашим от нищо! В името на онеправданите и в името на истинския мир!“, категоричен е Владимир Путин.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Путин към Зеленски: Не бой се, жив съм! И ще спра войната, която вие започнахте преди 8 години!"

Какво мислите?