Home » КЛЮКАРНИК » Пълна загадка: Рози за 1000 лв. получи Емануела за ЧРД? (Кой е тайнствения мъж)
Пълна загадка: Рози за 1000 лв. получи Емануела за ЧРД? (Кой е тайнствения мъж)
Пълна загадка: Рози за 1000 лв. получи Емануела за ЧРД? (Кой е тайнствения мъж)

Пълна загадка: Рози за 1000 лв. получи Емануела за ЧРД? (Кой е тайнствения мъж)

Поп фолк дивата Емануела шашна всички с неочаквания подарък за рождения си ден. В четвъртък, на 8-ми ноември, певицата отпразнува 37-ия си рожден ден в Къщата на Големия брат.

Изненадата била огромна, когато зеленооката поп фолк дива получила огромен букет от рози за хилядарка.

Кой обаче е тайнственият обожател, изкусителката мълчи. С влизането си в Къщата Емануела заяви пред водещия Ники Кънчев, че е свободна жена и няма гадже. Но пък имала мъж, когото обичала, само че той нехаел за чувствата й.

Огромният букет бе донесен от куриер, който не знаел кой е изпращача. Според справка в цветарските магазини огромният букет от рози, заедно с доставката, струвал хилядарка.

След раздялата с бащата на втория си син-Димитър Динев тя имаше връзка с друг богаташ-Мартин Николов-Елвиса. Припомняме, че фурията разчупи модела и сама предложи брак на Марто. Тя го направи пред погледа на феновете си в софийска дискотека, където имаше участие.

“Преди една година срещнах един човек, който много обичам. Той преди малко ми каза, че това са мъжки работи и трябва той да ми предложи… Обаче мисля, че аз трябва да ти предложа.

Така че би ли се оженил за мен и ще ме обичаш ли до края на живота ми?” –бяxa думите на поп-фолк звездата към Марто.

Елвиса е син на известна столична нотариуска, а баща му е шеф на КЗС. Мартин Николов завърза извънбрачна афера със скандалната пайнерка, като заряза съпругата и дъщеря си.

Въпреки опитите на родителите му, Елвиса здраво хлътнал по фаталната певица.

Но според клюката двамата все пак сложили край на връзката си, защото имали различна представа за живота. А според друг слух Елвиса не успял да се примири с постоянните кръшкания на палавата поп фолк дива.

А Емануела продължава да обърква журналистите за мъжете в живота си. Заяви, че си била самодостатъчна и нямала нужда от мъже.Затова остава изненада кой е тайнствения мачо, поднесъл й такъв щедър дар в Къщата.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?