Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Първата медицинска диета за 7 дни, която се прилага за спешно сваляне на килограми преди операция
Първата медицинска диета за 7 дни

Първата медицинска диета за 7 дни, която се прилага за спешно сваляне на килограми преди операция

Това определено може да кажем, че е една от най-ефикасните диети за бързо и здравослoвно отслабване. Фактът, че е измислена от лекари, което само по себе си говори, че е много полезна

Тази диета има много алтернативни наименования: Spokane Diet, Soup, Cleveland Clinic. Тя се сравнява с диетата със зеле, но интересно е, че такава диета е избрана за хора със сърдечни проблеми в резултат на наднормено тегло  В продължение на седем дни преди операцията те са принудени да я следват.

Да, в този кратък период някой отслабват до 20 кг и постигнат други значими резултати.

Менюто на медицинската диета се основава на  нискокалорична супа , зеленчуци и плодове в правилните количества, разбра Ко4. Чрез консумация на правилните продукти в продължение на 7 дни е възможно не само да се инициира почистването на организма от токсините, но и да се освободи от ненужния стрес. Между другото, този начин на отслабване е подходящ и за хора със здраво сърце. И така, какво е това, диета за здраво сърце?

7 дневен план за хранене

Понеделник: част от супата (за която сме подготвили рецепта най- долу)  два пъти на ден, всякакви плодове (с изключение на банани) по време на закуската.

Вторник: част от супата два пъти на ден, пресни зеленчуци, с изключение на грах, боб и царевица. През деня не можете да ядете плодове.

Сряда: част от супа два пъти на ден, всякакви плодове и пресни зеленчуци.

Четвъртък: сервиране на супа два пъти на ден, 3 банана на ден и неограничено прясно мляко.

Петък: порция супа два пъти на ден, 100 г варено телешко месо с домати.

Събота: порция супа два пъти на ден, пържола със зелени зеленчуци.

Неделя: три порции супа на ден, кафяв ориз, зелени зеленчуци.

Какво можете да пиете през деня? Позволено е малко количество пресни сокове, билков чай ​​и кафе без подсладители, както и много вода.

Как да си приготвите диетичната супа

Съставки

350 гр. доматено пюре
1 домат
1 връзка пресен лук
2 литра бульон от говеждо месо
1 стрък  целина
300 грама замразен грах
1 зелена чушка
5 скилидки чесън
сол, пипер, провансалски билки на вкус

Подготовка

Нарежете доматите, чушката и лука на кубчета. Напълнете тенджерата с вода и варете в продължение на 20 минути. След това източете и напълнете със зеленчуков бульон. Добавете всички подправки. Изчакайте докато кипне течността и извадете от огъня.

Супата може допълнително да бъде поръсена с нарязани билки. И това е всичко, няма повече добавки. Питателно и лесно за приготвяне, то не само може да стане част от диетата ви за сърдечни заболявания, но и да добави към списъка ви с любими супички.

Възможно е да се придържате към такава диета не повече от 7 дни, защото такава храна за сърцето има своите недостатъци: тялото не е снабдено с всички необходими минерали и витамини. Следователно, следвайте диета не повече от седмица, а след това просто отидете на правилна диета. Готови ли сте да започнете?

Не забравяйте да споделите рецептата с приятелите си

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?