Home » КЛЮКАРНИК » Първи думи на Албена Ситнилска, след изгонването ѝ от „Игри на волята“
Първи думи на Албена Ситнилска след изгонването ѝ от "Игри на волята"

Първи думи на Албена Ситнилска, след изгонването ѝ от „Игри на волята“

„Скрих телефона в подплата на сака ми, която е с цип. И не са го намерили. Провела съм няколко разговора през нощта“.

Това разкри ексклузивно Албена Ситнилска от „Игри на волята“. Русокосата машина в бойните спортове се оказа първият служебно дисквалифициран участник от риалити формата, след като от продукцията разкриха за нелегалното вкарване на мобилното устройство още от самото начало на снимките на шоуто край Царево.

„Не ми е приятно да съм първата дисквалифицирана жена в шоуто. Имах колебания дали да влизам, защото имах проблеми с личния живот и трябваше да знам какво се случва навън. Реших, че това ще е спасение за мен. Информацията навън е много по-важна за мен от „Игрите“, изповяда Ситнилска от племето на „Амазонки“ пред Ива Иванова.

„Причината да си взема телефона беше лична, не вярвам някой да си е помислил друго. Имах много проблеми с лични неща, сестра ми имаше тежки моменти в които я изоставих. Много неща се бяха насъбрали, аз трябваше да вляза и да ги оставя и за това реших че имам нужда от телефон тъй като знаех, че там нямам контакт с външния свят и нямаше как да не знам какво се случва с тях.

Знаех, че ще телефона, не знаех обаче дали ще го ползвам, то така или иначе не ми се отдаде един месец са го ползвам защото бяхме на реката, там нямаме багаж и ми беше притеснено защото мисля за това какво се слива навън и за мен беше кошмар. Не съжалявам, че реших да го взема. Съжалявам за тези, които ми стискаха палци. Избрах реалния живот пред играта, игрите са забавление. Най-ценния урок беше преживяването ми на реката, там се научих на спокойствие въпреки цялата гадост и неудобствата там.

Казвах си, че няма за какво да се притеснявам. Мисля, че имах сили за финала защото се бях подготвила. Получих и контузия, тя тъкмо отминаваше и тогава се случи това с телефона.

Дадох всичко от себе си и не влизах в интриги. Раздавах се много за племето и в битките. Не съм се крила. Оряшкова и Момчи са ми фаворитите да спечелят надпреварата“, каза Ситнилска в предаването „На кафе“.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?