Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Първи думи на жената до Нав: Ходихме на пръсти, за да не ядосаме убиеца
Първи думи на жената до Нав: Ходихме на пръсти за да не ядосаме убиеца

Първи думи на жената до Нав: Ходихме на пръсти, за да не ядосаме убиеца

Хората, които са позволили убиецът на Иван Владимиров – Нав да има оръжие, са съучастници в убийството му.

Това заяви жената до психолога Нина Райчева в “Преди обед” по bTV. Тя заяви, че просто недоумява как институциите не са реагирали на сигналите за заплаха с оръжие от уволнения полицай, който в крайна сметка отне живота на психолога.

 

Нина Райчева, която се преместила от Варна за да живее с любимия си Иван Владимиров, разказа, че всекидневието им заедно е било белязано от съседската вражда.

“Ходихме на пръсти, особено между 14 и 16 часа. Не можехме да пуснем кафе машина, не се смеехме, за музика изобщо не можехме и да си помислим. Веднъж си изпуснах калъфа на очилата и се притесних”, разказа тя в интервю с Деси Стоянова.

Тя разказа, че се влюбила първо в написаното от Нав, след което станали приятели във Фейсбук. Те буквално се разпознали един друг като сродни души, които имат много общо. Психологът пристигнал скоро във Варна и веднага се срещнал с Нина.

“Още на излизане от ресторанта ме награби да ме целува”, разказа Райчева в първото си интервю след убийството на любимия ѝ.

“Знаехме, че имаме бъдеще заедно, затова имаме само една обща снимка”, разказа Нина. Тя каза също, че във фаталната вечер на смъртта му Иван Владимиров се прибрал, защото бил леко настинал. Той изпратил любимата си до вратата ѝ, но се извинил и се прибрал да си почине.

“Хиляди пъти съм превъртала в главата си, какво щеше да стане, ако се бяхме прибрали заедно”, призна Нина Райчева. Тя е убедена, че трябват много големи промени в законите за оръжието и за възможността бивши военни и полицаи да го притежават.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?