Home » СВЯТ » Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света
Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света
Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света

Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света

Според равин напрежението в Близкия изток ще доведе Израел до „библейска битка“, описана в свещените текстове като войната на „Гог и Магог“.

Раби Пинчас Уинстън е автор на 50 книги с религиозна и мистична ориентация. Той предупреди, че Светата земя скоро може да се превърне в арена на най-разрушителната война в историята на човечеството, която ще бележи и края на света. Той призова израелските въоръжени сили да приведат войските си в пълна бойна готовност.

Равин огласи шокиращо еврейско пророчество за края на света, всички ще умрем след библейската битка на... (СНИМКА)

Изявлението му е направено на фона на подновените сблъсъци между израелци и палестинци в Ивицата Газа. Според равина следващият голям конфликт ще бъде войната между Гог и Магог (врагове на „Божия народ“), описани в свещените текстове.

„Битката ще продължи само 12 минути и в края на краищата целият свят ще изгори. Ще се сблъскаме с нещо толкова ужасяващо, че дори не можем да си го представим“, заявява равинът.

„Не можем да разберем защо войната ще започне. Първата световна война е провокирана от убийството на Франц Фердинанд. Конфликтът в Ивицата Газа през 2014 година се разгаря след убийството на три момчета. Това важи и за бъдещата война на Гог и Магог“, смята Уинстън.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?