Горещи новини

Разводът идва! Християн Гущеров е сломен. „Минал” ли е баща му жена му?

Dobromir Gyshterov li e minal i Svetlana

Една от най-леките жени у нас се казва Светлана Василева, Гущерова по мъж. Тя стана Мис Плеймейт с креватни изпълнения, а дълго време се издържаше точно с това.

В последните години Светла се прави на порядъчна съпруга и майка, но миналото я застигна. Брутално разкритие за сексуалните й услуги е напът да съсипе брака й.

Наскоро стана ясно, че някои от мъжете, които Светлана е задоволявала сексуално, са били в приятелския кръг на Добромир Гущеров. Самият бизнесмен е виждал с очите си как Светла излиза от хотелските стаи на негови приятели. Той никога не казал това на сина си, но неслучайно така и не я хареса като снаха и майка на внуците му.

Неотдавна Християн научил истината за жена си и се вбесил. Скандалите в дома им и преди това бяха много заради зависимостта на Татковото от хазарта. Светла постоянно негодувала, че охолният живот, на който е свикнала и който Християн й обещал, им се изплъзва. Както писахме, семейството дължи почти милион на лихваря Кирил Терзиев, който преди месец спука от бой Светлана.

Християн бил обиден и на баща си, че не му е казал за каква долнопробна жена се жени. Добромир обаче знаел, че това ще го срине и затова го скрил от сина си.

След като разбрал за миналото на съпругата си, закръгленият комарджия започнал да мисли дори за развод. Той даже вече се съмнявал дали и собственият му баща не е „минал” жена му.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Разводът идва! Християн Гущеров е сломен. „Минал” ли е баща му жена му?"

Какво мислите?