Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Разкриха тайната: Ето къде се снима новият сезон на „Сървайвър“
Разкриха тайната: Ето къде се снима новият сезон на "Сървайвър"

Разкриха тайната: Ето къде се снима новият сезон на „Сървайвър“

Зрителите са в трепетно очакване на седмия сезон на „Сървайвър“ България. Все още няма яснота на коя дата ще стартира и кои ще са участниците в риалитито за търсачи на силни усещания, но пък от формата разкриват някои интересни новости, които ще съпътстват приключението.

Сценаристите на формата обявиха, че този сезон ще се реализира с нова концепция и участие на зрителите в реално време. Аудиторията зад екрана ще има възможността да е активна в развоя на събитията в играта.

За първи път в историята в начина на реализация на предаването ще има силно скъсено отстояние между периода на заснемане и излъчване на епизодите. Досега сериите се реализираха няколко месеца по-рано, след което се излъчваха в ефира на БТВ, а в края на телевизионния сезон, самите участници се събираха заедно и тогава разбираха кой печели.

Така стана и в последния засега шести сезон. Цялата минала пролет се излъчваха епизодите, които бяха заснети в края на 2021 г. Едва в края на април бе обявен големият победител Зоран Петровски и то на живо, така че преди това и той и колегите му не са знаели кой е №1.

Преди него през годините победители бяха Нели Иванова, Георги Костадинов, Николай Мартинов, Георги Кехайов и Ваня Джаферович.

През новия сезон партньор на БТВ е нова компания – турската Acun Medya. Дълго време преди това в основата бе родната DreamTeam Productions на Евтим Милошев. Поради тази причина на страницата на шоуто в Уикипедия дори не е обявено кой ще е водещ. Досега такъв винаги е бил Владимир Карамазов, с изключение на първия сезон, в който Камен Воденичаров бе лицето на риалитито, което бе продуцирано от Seven-Eight Productions на Слави Трифонов.

Новият сезон се снима на Карибите, а девизът е „В непознати води“, става ясно на страницата в Уикипедия, а подробности за броя на участниците и наградата няма.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?