Home » КЛЮКАРНИК » Разцепление в клана Шарлопови – ето какъв дял от имането оставиха на красивата Бояна:
Разцепление в клана Шарлопови - ето какъв дял от имането оставиха на красивата Бояна:

Разцепление в клана Шарлопови – ето какъв дял от имането оставиха на красивата Бояна:

Разцепление е настъпило в семейството на покойния хотелиер Стефан Шарлопов. Вдовицата – красивата Бояна и доведената й дъщеря Ева, вече не управляват заедно семейната империя.

Най-голямата щерка на богатия хотелиер, която е от първия му брак, беше изпълнителен шеф на „Шарлопов Груп“ още преди Бояна да влезе в бизнеса.

След като Стефан си отиде от този свят внезапно преди пет години обаче, двете дами поеха компанията. Но преди година се разделиха. Това призна наскоро Бояна Шарлопова, а думите й породиха редица слухове, че двете са се изпокарали жестоко и дори не си говорят.

Бояна и Ева Шарлопови

„Решението беше на Ева. Никога преди това не бях си мислила за раздяла, но понякога животът поднася изненади, от които трябва да се научиш, че не всичко е такова, каквото си го представяш. И че хората сме различни, имаме различни идеи за живота си. Децата и техният път са наша отговорност, но не са наша собственост. Тя имаше 16 процента от бизнеса. Другите проценти са на семейството ми.

Ева и Бояна Шарлопови

При мен останаха всички хотели. Ева взе складове, които имаме в София, и реши да става рентиер. Има други приоритети в момента. Две малки деца, които имат нужда от нея. Щастлива и се радва на семейния си живот. А това е най-важното да се чувстваме удовлетворени и щастливи.

Сега сме в нормални отношения. След вече една година без Ева мога да кажа, че резултатите говорят сами по себе си за това дали се справям, а те са най-добрите от години, пояснява пред „Галерия“ ситуацията Бояна. И добавя:

Екипът остана с мен и е по-мотивиран от всякога, което показват и процентите на заетост, която се е качила с 20 на сто, спрямо преди ковид кризата“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?