Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Ракът на яйчниците убива безшумно! Това са 4 ранни симптома, които всяка жена трябва да знае! (+ РЕЦЕПТА)
Ракът на яйчниците убива безшумно! Това са 4 ранни симптома които всяка жена трябва да знае! (+ РЕЦЕПТА)

Ракът на яйчниците убива безшумно! Това са 4 ранни симптома, които всяка жена трябва да знае! (+ РЕЦЕПТА)

Ракът на яйчниците е едно от най-често срещаните и сериозни заболявания при жените. Трудно се открива.

Ако се открие в късен стадий, шансовете за излекуване са много ниски. Въпреки това, ако се открие на ранен етап, има големи шансове за възстановяване и нормален живот.

По-нови изследвания разкриват, че има признаци и симптоми на рак на яйчниците  дори в много ранен стадий, така че жените трябва да бъдат бдителни и да знаят кога да действат.

превенция рак

4 СИМПТОМА, които могат да бъдат признаци на РАК НА ЯЙЧНИЦИТЕ:

– внезапна загуба на апетит/бързо засищане:

Ако забележите значително намаляване на апетита, което продължава повече от три седмици, говорете с Вашия лекар. Въпреки че може да е признак за други проблеми като стомашни проблеми, различни чревни проблеми и други подобни, този признак като симптом се наблюдава и при рак на яйчниците.

– постоянно подуване на корема:

Ако забележите постоянно подуване на корема, което продължава повече от три седмици, това може да означава ранен признак на рак на яйчниците. Въпреки че този дискомфорт може да бъде причинен и от други стомашни проблеми, обаче, ако подуването продължи дълго време, обадете се на лекар.

болка яйчници

– болки в долната част на корема и таза:

Помислете за местоположението на болката. Може да изпитате менструални спазми в долната част на корема, гърдите и дори долната част на гърба.

Въпреки че същата болка по време на менструация е нормална, постоянната болка, която следва менструацията ви повече от три седмици, може да бъде ранен признак на рак на яйчниците.

– повишена нужда от уриниране:

Ако често имате нужда да уринирате, въпреки че не пиете никакви течности, това може да е един от възможните симптоми на рак на яйчниците. Обяснете на Вашия лекар, че имате постоянна нужда да уринирате, понякога всяка минута, без да имате желание да задържат урина в пикочния мехур.

ЛЕКАРСТВО, КОЕТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ:

Тази народна рецепта лекува секрети, неприятни миризми и премахва миоми:

За да приготвите този чудотворен лек, ви трябват само няколко съставки.

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ:

  • 1 буркан органичен мед
  • 15 лимона
  • 400 г листа от семпервивум (дебелец)
  • 12 скилидки чесън
  • 400 г орехи

семпервивум дебелец

ПРОЦЕДУРА:

Смелете орехите, чесъна и листата в блендер с лимоновия сок и разбъркайте добре. След това добавете меда и приберете гладката смес в стъклени буркани.

Употреба: Една супена лъжица всяка сутрин на гладно. Ако вече страдате от кисти или миоми, консумирайте повече лъжици през деня.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?